Disse laget jeg dagen før hockeycupen forrige helg, og sammen med en liten boks med eggerøre ble dette en suksess for min del. Barna fikk påsmurt noe deilig pålegg, og dette holdt de gode og mette gjennom dagen. Det skal ikke så mye til tenker jeg i forhold til det å tenke litt sunt, og rundstykker på farten er alltid en slager hos oss.
Oppskrift på hockeyrundstykker, ca 12-14 stk
20 g fersk gjær, blå
2 håndfulle med havregryn, (rug & quinoa 98 % fullkorn)
50 g havrekli
150 g byggmel
220 g hvetemel
1 ts salt
1-2 ss honning, flytende
En stor neve solsikkekjerner
Ca 4-5 dl vann, romtemperert
Bland dette godt sammen og la deigen heve i ca 60 minutter. Del den opp og rull ut til rundstykker i ønsket størrelse. Legg de på bakepapir og stekebrett for så å la de heve i nye 45-60 minutter. Pensles med vann og stekes midt i ovnen (over/undervarme) på mellom 8-10 minutter, avhengig av ovn. Bon apetitt!
Camilla♥
Heia. Mangler det noe væske her i oppskriften?
Hilsen steffi
Vet du – det gjorde det. Tusen takk for at du sa ifra! 🙂 Det er rettet opp i nå!