
Det er jo slik som det ofte er med hjemmelaget kjøttsaus at jo lenger tid den får stå og koke jo bedre blir resultatet, og jo bedre smaker den. I mitt tilfellet stod den nærmere 1,5 time, men 1 time er det som stod i oppskriften. Tror du lett kan la den småkoke i 2 timer om du virkelig har god tid.
Oppskrift på makaronigrateng med hjemmelaget kjøttsaus
Står å holder på å lage dette! Gleder meg helt syyykt til middag. Men jeg ser jo at dette er mer enn nok for 2 mennesker! hehe. Elsker rester 😀
Haha LOVER (!) deg rester med den der ja!!! Haha!!!
Sikkert et teit spm. Men ser det står 4 dl kjøttkraft. Fikset du kraften selv eller kjøpte du på butikken? Isåfall hvilken ? Eller hvordan laget du selv? 🙂
Hei! Her er det ingen dumme spørsmål! Jeg husker jeg lurte på det samme selv før jeg begynte å lage mat med kraft. Du kan kjøpe kjøttkraft/kyllingkraft/fiskekraft på flaske. Veldig konsentrert så jeg mener å huske det er 1 ss pr 5 dl vann. Dette blir selve kraften! 🙂 Spør på butikken:)