God morgen superstars! Siden det er lørdag tenkte jeg også at det var fint å dele en god oppskrift med dere som både metter godt, smaker nydelig i tillegg som den inneholder både rikelig med proteiner og karbohydrater. Et fullverdig måltid og perfekt som frokost eller lunsj. Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle det, men tror stekte havrebrød eller havrelapper passer bra som tittel. Toppet de med brunost og syltetøy til mannens store begeistring – han slukte tre på rappen!
Oppskrift på stekte havrebrød, ca 5 stk
1 boks cottage cheese, liten boks
2-3 egg
2,5 dl havregryn, lettkokte
evt litt salt etter eget ønske
Bland dette sammen med en sleiv og stek de på middels varme som små kaker/burgere. Klem de litt flate og ta deg god tid slik at de får festet seg. Ellers ramler de fra hverandre!
Snu de etter noen minutter og stek de godt på andre siden før du avkjøler de noen minutter på rist. Server med brunost og syltetøy, eventuelt noe godt pålegg du selv liker. For å få de ekstra sunne kan du jo skjære opp litt avokado og legge på noen skiver med kalkunpålegg. Disse ble veldig gode, og jeg likte både konsistensen og at de var varme ved servering. Enjoy!
Camilla♥