
Hva med å nyte en frisk mangosorbet i sommervarmen sammen med bringebær og litt mørk sjokolade? Denne ble overraskende god, og med litt grapefruktjuice ble den frisk og syrlig!
Her om dagen stod Max ved kjøkkenbenken og ville lage is. Det er så koselig å lage ting på kjøkkenet sammen med gutta, for det er ikke så ofte de har tid og lyst. Denne gangen var det bare å samle sammen det vi hadde av ingredienser, og med kun 4 ting ble det en aldri så frisk og god mangosorbet. Om lillegutt hadde visst bedre ville han nok heller ha i appelsinjuice, lime eller noe annet enn grapefrukt, men siden det er min favoritt fikk jeg isen for meg selv. Dere kan lett bytte ut juicen med noe annen væske. Les mer under for tips.



Oppskrift på mangosorbet
7-8 isbiter
200 g vaniljekesam
1/2-1 dl grapefruktjuice
200 g frossen ananas og mango
Om du ikke har grapefruktjuice eller ikke liker smaken av dette kan du for eksempel bruke lime eller annen væske. Bland dette sammen i en blender, men pass på å ikke blande for mye. Konsistensen skal være litt kremete, og ikke bli en tynn røre. Legg gjerne til et par isbiter om du vil ha den ekstra kald. pynt med litt frossen eller fersk frukt og nyt i sommervarmen! Sunt og godt, og med kun 4 ingredienser!
Camilla♥