TANNLØS OG HOVEN

Hei og hopp alle fine følgere! Bare en liten update fra meg her jeg ligger i sofaen og spiser grøten min. Det er omtrent det eneste jeg kan spise, men heldigvis er jeg glad i havregrøt. Håper bare ikke jeg blir lei!

Dagens høydepunkt var at jeg klarte å drikke kaffe etter frokost i dag! I tillegg er det jo ski på tv så jeg har ingen planer om å bevege meg ut av sofaen. Med kroppen godt pakket inn i pleddet har jeg det ikke så verst allikevel. Gutta hart allerede vært ute og lekt, og nå venter vi på at ski skal begynne på tv. Heia Klæbo!

Jeg er heldigvis mye bedre i dag enn i går, og jeg har faktisk sovet nesten hele natta etter at jeg tok en paralgin forte i går kveld. Men jeg har veldig respekt for medisiner så nå er det slutt på de sterke siden smertene er mindre. Jeg blir jo helt dopa ned og vil bare sove, og det gidder jeg ikke på en lørdag formiddag!

Jekselen jeg har trukket ligger øverst til venstre nest innerst og den rotfylte jeg i 2009. Trodde den skulle holde men den har rett og slett blitt ødelagt. Det som var kjipt var at bakteriene hadde ødelagt hinnen opp mot bihulen så når den ble trukket var det et stort hull opp i bihulen. Det måtte tettes igjen så de var nødt til å rense, bruke skalpell for å skjære litt oppi der for å tette igjen dette hullet. Ble en del sting, men det ser ut som de har gjort en god jobb. Kjeven er litt hoven og man vil nok trolig se hullet når jeg kan smile igjen, men om tre måneder skal jeg få i skrue og etter et halvt år blir det implantat. En lang prosess, men uansett verdt det.

Jeg har bakt noen sjokoladekuler jeg tenkte å dele med dere i morgen. De er med Nugatti og for å gjøre det enklest mulig har jeg laget video til dere også! Gleder meg til å vise dere!

Lag dere en super dag så snakkes vi!

Camilla

4 kommentarer

 1. Marianne Torseth

  Masse god bedring,Camilla

  1. treningsfrue

   Tusen tusen takk :)

 2. Marthaifarta

  Hoffameg! Jeg kjenner meg SÅ igjen. Det var mildt sagt et h….. når jeg trakk visdomstennene. Og den kjakan hadde jeg en stund også… Om det er noen trøst er første uka verst. Og DAMN så godt når en begynner kjenne seg bedre. Hold ut vakre <3 Straks er du frisk som en fisk! :)

  1. treningsfrue

   Begynner å komme meg nå altså, men fortsatt hoven og jeg ser litt rar ut…haha!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *