FANTASTISKE JULEGAVETIPS | og årets giveaway!!

ANNONSE CHRISTIANIA GLASMAGASIN

Denne kan bli din! KONKURRANSE lenger ned i innlegget!

Da jeg fikk invitasjon til å møte opp i den splitter nye butikken til Christiania Glasmagasin var jeg ikke så vanskelig å be. Jeg elsker butikkene deres, og mye av serviset vårt, glassene og en del kjøkkenting er handlet herfra opp gjennom årene. Nå deler jeg mine julegavetips til både han, henne, svigerforeldre og gode venner! Du finner alt her, og endelig var jeg i gang også!

Det første jeg så ved åpningen var to damer som kastet seg over en og samme kjøkkenmaskin som var kraftig redusert i pris. Hadde jeg visst det hadde jeg kanskje hatt litt spissere albuer selv, men hun ene vant i hvertfall kampen og ble super happy. Tror Christiania Glasmagasin delte ut en ekstra av goodwill til hun andre som tapte kampen. Happy ending!

Ny butikk i Hegdehaugsveien

Selve åpningen var fantastisk, og det krydde av kule nyheter, fornøyde folk i julegave-modus og god servering. En utrolig flott butikk hvor du virkelig finner alt du trenger for å få en bra start på julehandlene. Selv kjøpte jeg meg både bakeutstyr, kasserolle fra le Creuset (endelig er den min!!!), et par rister til bakst, smoothie glass og et par andre ting. Så fornøyd!

Christiania Glasmagasin har et utrolig godt og bredt utvalg innenfor alle kategorier, og her finner du garantert julegaver til hele slekta. Selv har jeg kommet over halvveis i julegavehandlingen etter dette besøket så jeg er super fornøyd.

Endelig fikk jeg kjøpt meg denne som jeg har ønsket meg lenge! Perfekt til gryter og bakst!
Bakeentusiast sa du??
Disse har jeg lett etter lenge – endelig fikk jeg tak i de. Perfekt til bollene mine!

Julegavefavoritter

Til Øl-entusiasten:

Perfekte øl glass til øl entusiasten! Kanskje pappa gave? Du finner de her – sjekk prisen!!!

Til Henne:

Helt nydelige Champagneglass fra Hadeland glassverk. Disse likte jeg godt, og du finner de her. Prisen er også veldig bra!

Til Mor:

Helt nydelige skåler og boller fra Cathrine Holm. Du finner de her

Til deg selv:

Glass fra Odysse hvor hele serien har knusgaranti! Det vil si at om det knuser tar du med stetten og får ny i butikk. Link her.

KONKURRANSE | nå kan du vinne en Kitchenaid maskin 

Gjør følgende: LIK den delte bloggposten på Facebook som omhandler dette innlegget her og KOMMENTER med JA i kommentarfeltet. Lik gjerne Christiania Glasmagasin på FB her.

Camilla

60 kommentarer

 1. Hege Monsrud

  Ja

 2. Kari-Anne

  JA!

 3. Anne-Lise Pedersen

  ja

 4. Elisabeth Mathisen

  Ja

 5. Ellen Katrine Engen Strømsvåg

  JA!

 6. Solveig Bjørnstad

  JA!

 7. JA

 8. Elisabeth Lie

  JA!

 9. Tonje Aaserud

  Ja :D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *