GRATIS LYDBOK I 4 UKER | fabel

ANNONSE FABEL

Er du en av de som ønsker du kunne hatt mer tid til å lese bøker? Jeg er en av de, og derfor er lydbøker så genialt. Enten du er på løpetur, sitter i bilkø på vei hjem fra jobb eller rett og slett ligger på sofaen og har litt egentid. Det er faktisk ganske så digg å bli lest for så lenge stemmen er behagelig.

De som kjenner meg vet at jeg ikke leser så mye bøker, og det er ikke fordi jeg ikke har lyst men jeg finner sjelden tid og ro til det. Lydbøker derimot har jeg vært fan av i lang tid, og jeg klarer faktisk å komme meg gjennom et par bøker enten det er på løpeturer jeg har eller når jeg sitter i bilen på vei inn til byen.

Nå du teste FABEL gratis i 4 uker ved å sende koden CAMILLA til 2280.

Perfekt til julebaksten sammen med barna eller alene!
Lydbok er ypperlig på lange rolige turer ute!
Fin hyttekos er det også!

Siden jeg elsker å kjøre bil er det ofte jeg setter på en lydbok eller podcast på radioen på vei til og fra et ærend. Det hender til og med at jeg blir sittende utenfor huset bare for å nyte egentiden og lydboken jeg har på øret. Det er jo luksus å slippe å lese selv, men til gjengjeld er det viktig å ha en god stemme som leser godt. Erik Bertrand Larsen har en slik stemme og akkurat nå hører jeg på «Helvetesuka» som handler om å gjøre alt du vet du burde gjøre i en hel uke. Mental trening er noe jeg har lyst å lære mer om, og jeg håper å kunne hente ut noen tips fra denne boken som jeg akkurat er i gang med.

Nå du teste FABEL gratis i 4 uker ved å sende koden CAMILLA til 2280.

Barnas topp 3 lydbøker

Lars er lol av Iben Akerlie
 Gangster Bestemor av David Walliams
 Tom Gates av Liz Pichon

Mine topp 3 jeg vil høre på

Svømmeren av Joakim Zander
 Panserhjerte av Jo Nesbø
 Det som ikke dreper oss av David Lagercrantz

Fabel | for store og små

Fabel er en kjempe bra app som byr på mye bra utvalgt av lydbøker for både store og små. Ekstra stas synes eldstemann det var da han fikk greie på at favorittbøkene hans finnes der. Han er kjempe glad i serien til Tom Gates, og dette er bøker han også har lånt med seg hjem fra skolebiblioteket. Anbefales!

Du finner også en del julebøker for hele familien som er perfekt nå når dere baker til jul!

Du kan laste ned appen fra Apple her og Google Play her.

Camilla

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *