CRAZY WEEK | boklansering og bestselgerlisten

egenreklame

Jeg måtte reise på fjellet for å koble av etter en helt fantastisk, men crazy uke. Boklansering og boksignering til den store gullmedalje, og jeg er så takknemlig for alle tilbakemeldingene jeg har fått rundt boken min, Helårskroppen! Dette er ufattelig moro!

Foto: @vestbyfoto

Forrige uke var helt baluba, og jeg kjente på kroppen at jeg var både nervøs, spent og veldig gira på å samle til lanseringsfest hos Cappelen Damm. Siden jeg aldri har skrevet bok før og heller aldri hatt noen lanseringsfest var det en litt nervøs Camilla som entret scenen foran mange mennesker. Dette var folk som hadde tatt seg fri fra sin hverdag midt i uken for å komme å se på meg. Det gir både frysninger og en følelse av takknemlighet. Jeg ble virkelig målløs når jeg så hvor mange som hadde tatt turen!

Boken min får du kjøpt her – fri frakt og på tilbud!

Boken Helårskroppen under lanseringen
Jentene mine kom også!
Beste søsteren i hele verden! @shapeupcathrine
Hva skulle jeg gjort uten hu her??
Hyggelig at @annebrith.no også tok turen!

Helårskroppen | en bok som passer alle

Helårskroppen har vært på 7. plass på bestselgerlisten hele forrige uke og hvor vilt er ikke det??? Vi har allerede bestilt nytt opplag etter en uke i butikk, og jeg smiler fra øret til øret. Det er så mange som har kommentert, sendt meg tilbakemeldinger og fine meldinger på boken og hvor mye den inspirerer. Det varmer et aldri så lite forfatterhjerte godt, og jeg håper virkelig boken kan brukes til både inspirasjon til å finne nye mål, treningsglede, gode opplevelser på kjøkkenet og kanskje et skritt nærmere et hinderløp eller et løp generelt?

Føles helt uvirkelig å signere egen bok! Stort!
Fine jentene fra fjorårets Team Treningsfrue!

Nå er det ny uke og jeg har hentet litt ekstra krefter på fjellet i helgen! Håper du har hatt en super helg og at du er klar for ny uke! Boken min kan du kjøpe i bokhandleren, men du finner den også på nett her. Fri frakt og nedsatt pris!

Camilla

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *