ÅRETS BUSINESS AWARD | United Influencers og kickoff

INNEHOLDER SPONSEDE PRODUKTER | lånt antrekk | sminke og hår

Nå sitter jeg på et hotell på Gran og har overlevd både kickoff på fredag og 40 års lag i går. Det er mer fest og moro enn jeg har hatt bare det siste året, men det har vært gøy!

Foto: eventlive.no og Sigve Ferstad

Beklager lite lyd fra meg denne helgen, men jeg har vært på fest både fredag og lørdag. Det er virkelig ikke hverdagskost, men noen ganger havner alt på samme helg. Med Vixen forrige helg kan jeg vel si at jeg er fornøyd en stund fremover. Det skal bli deilig å komme seg på fjellet i vinterferien, og jeg har ingen planer om noen afterski for å si det sånn.

Ser dere forskjell på oss? :)
For et forbilde og en INSPIRASJON denne dama er!!! @elisarotterud

Årets Business Award | United Influencers

På fredag var hele United Influencers samlet på Moxy på Hellerudsletta for den årlige kickoff´n. Gode foredrag gjennom dagen av både Reinhartsen og Facebook, og med flere tips i lomma er jeg klar for å jobbe hardt også i 2018. Mer video skal det også bli, jeg lover!

Ekstra stas var det å vinne Årets Business Award hos United Influencers, og jeg stod på scenen med tårer i øynene. Jeg har vært hos UI siden de startet for 3 år siden, og det er utrolig hvor fort ting har skjedd. Fra å være en liten blogger med 300 lesere om dagen til nå å ha en blogg og merkevare så mange kjenner til; det er virkelig en «klyp-meg-selv-i-armen» følelse.

Monica og Chris | årets stjerneskudd. Fantastiske mennesker <3 @iamdaddychris og @monica_nyhus
Årets kvinnelige influencer | Caroline Berg Eriksen. Så fortjent! @carolinebergeriksen
Årets mannlige influencer | @superpapsen
Den følelsen når du blir ropt opp som Årets Business – rørende og utrolig stort for meg etter 3 år hos UI. Antrekket er lånt av @trendpartner_monica og merket er fra Lollys Laundry.
Min flotte FANTASTISKE agent Viola :)

Fun fact; visste du at jeg tidligere het @snuppa32 på mine sosiale kanaler? Små flaut å tenke på det nå, men det var altså der det starta. Februar 2013 åpnet jeg Instagram konto, og sommeren 2013 begynte jeg å skrive blogg. Veldig takknemlig for det i dag ettersom det også har åpnet seg utrolig mange dører til både spennende samarbeid og nye bekjentskap.

I tillegg så jeg akkurat at Anette Marie akkurat har skrevet om @snuppa32. Så hyggelig og rørende og jeg digger at vi alle kan heie på hverandre! Innlegget kan du lese her.

Jørgen jobber, barna er på cup og hos søs så ingen feiring av morsdag før senere i dag. Gratulerer til alle som har morsdag i dag! Ta vare på hverandre og nyt dagen! Jeg skal hjem å synke ned i sofaen tenkte jeg.

Mine hjerter, mine bekymringer og mine stoltheter!

Camilla

2 kommentarer

  1. Fantastisk! Du er flink og dyktig! Stå på videre! Hyggelig å hilse på dere dere i helga!

    1. treningsfrue

      Tusen takk for en hyggelig dag fredag! Endelig fikk vi snakket litt med dere. Enda mer fantastiske i virkeligheten :) Håper vi sees snart – hils Monica! Og gratulerer med velfortjent pris! DERE er flinke!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *