EN STOR TAKK TIL…..

ANNONSE KLP

Jeg husker det som om det var i går. Det første året med minstemann er fortsatt som et lite sår, og jeg kjenner det er mye følelser rundt denne tiden. Nyfødtperioden som egentlig skulle være full av positive opplevelser ble for meg nesten bare bekymringer, tårer og frustrasjon. Derfor betyr dette innlegget så utrolig mye for meg når jeg nå får muligheten til å gi Dr. Gisle på barnelegesenteret en stor takk for den mottakelsen og tryggheten vi fikk når vi virkelig trengte hjelp.

KLP har nå en fantastisk kampanje som løfter frem personer som jobber innenfor helse og kommune Norge, dette for å øke bevisstheten rundt den viktige jobben de gjør. I tillegg ønsker de å øke arbeidsgleden og yrkesstoltheten hos de som har disse jobbene. BLI MED DU OGSÅ PÅ enstortakk.klp.no

MAX | RS-virus

Det startet med at Max ble skikkelig forkjølet bare noen uker gammel. Det viste seg at han hadde blitt smittet av et forkjølelsesvirus (RS-virus) som medfører betennelse i slimhinnene som igjen gjør at luftveiene blir trange, og noen deler av lungevevet ikke får luft. Pusteproblemer, slim i halsen gjorde at jeg ofte våknet av at han nesten ikke fikk puste. Det opplevdes slik i hvert fall. Det kan minne om astma. Sykdommen skjer som oftest på vinteren, og jeg var ikke alene på akutten for å si det sånn.  Feber, slim i halsen, lite søvn, stress med ammingen i tillegg som du har en sønn til på 1,5 år og en mann som jobber turnus kan jeg vel si at dette var den tøffeste perioden i livet mitt noensinne.

Jeg kan ikke huske hvor mange ganger Max ble innlagt på sykehus, overvåket med medisinering for å åpne opp luftveiene, alle de gangene vi satt på venterommet for å komme inn til en lege midt på natten.

Jeg var sliten.

Sliten og på randen til et aldri så lite sammenbrudd, men det er utrolig hvor sterke vi kan være når vi virkelig må.

Max ble ikke bedre, og etter flere måneder med sykebesøk og bekymringer begynte frustrasjonen å bygge seg opp. Hvorfor ble han ikke frisk? Kunne jeg få noe medisiner hjem som gjorde at jeg kunne være trygg hjemme?

Jeg hadde hørt at en bivirkning på dette forkjølelsesviruset kunne være astma, og mistenkte at det var det han hadde fått.

Da kontaktet jeg Gisle på barnelegesenteret som jeg hade fått anbefalt av en venninne, og der satt jeg på kontoret hans og gråt. Tårene bare trillet. Jeg hadde vært inn og ut av sykehuset i mange måneder, og følte meg usikker, frustrert og kunnskapsløs.

Og der satt jeg på kontoret til Dr. Gisle og gråt. Endelig var det noen som fortalte meg at alt skulle bli bra. Endelig skulle Max få medisiner som skulle hjelpe. Og endelig skulle jeg få tryggheten og livet tilbake!

Fra den dagen gikk det bare oppover, og medisinene så ut til å hjelpe bra. Han sov bedre, ble mer rolig, ammet bedre og jeg fikk kreftene mine sakte men sikkert tilbake.

TUSEN TAKK Dr. Gisle for at du tok i mot oss og ga oss livet tilbake. BLI MED DU OGSÅ på enstortakk.klp.no

Camilla

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *