SNART KLAR FOR HYTTA

EGENREKLAME NETTBUTIKK

Jeg teller ned dagene til vi skal på vinterferie, og jeg kjenner jeg er klar for en uke på hytta. Kjøpet av hytte er nok trolig den beste investeringen vi har gjort som familie, og jeg slapper så godt av her oppe. Navnet på hytta har jeg bestemt vi skal avgjøre i vinterferien, og den med det beste forslaget vinner en liten premie fra meg! Takk til alle bidrag; husk det er ikke for sent!

De siste ukene har vært helt busy, og jeg er så lei meg for at jeg ikke engang rakk å spille inn en ny episode til @hverdagspodden. Utrolig stas at dere spør etter den, for det betyr jo bare at dere hører på oss! Ny episode kommer mandag; jeg LOVER!

Jeg har fått en del etterspørsler på jumpsuit/onepiece antrekkene jeg har brukt den siste tiden, og tusen takk til alle som har bestilt fra nettbutikken min! Det er så stas at dere er innom og titter, chatter og bestiller varer. Har blitt så fornøyd med shopen, men kom gjerne med tilbakemeldinger på hva dere ønsker kan gjøres bedre, hva som er bra og ikke minst hvilke produkter dere vil ha inn!

Årets vinter/påskeantrekk | anbefales

Jeg la min elsk på denne blå vintage onepiece´en, så selvfølgelig har den dukket opp i nettbutikken min. Det har vært bra med bestillinger etter at jeg la den ut i går, og jeg har kun et fåtall igjen. Kanskje noe å ha med på vinterferie eller påskeferien om noen uker? Både barna og jeg elsker den, og mer komfortabelt antrekk skal du lete lenge etter!

Du kan bestille den blå onepiece´n her og barnas hvite onepiece her.

Er de ikke fine?? Gutta liker å bruke de til og fra hockey, på hytta og her hjemme. Komfortable for store og små!

Nå er det bowlingbursdag og pizza, men vi snakkes i morgen! Gled dere til en helt fantastisk treningsøkt!

Camilla

11 kommentarer

 1. Treningsdagbok hadde vært kjekt! Og løpeklær f.eks singlet og shorts ( men uten at det står treningsfrue på dem :) ) Skal prøve meg på rundstykkene dine i morgen. Oppskriften din på proteinpannekaker er en slager her – har hengt den opp på kjøkkenveggen! : )

 2. Treningsfrue

 3. Treningsfrue <3

 4. Torunn Brandvold

  TRENINGSFRUE :)

 5. Treningsfrue :)

 6. Navneforslag til hytta: Sett sammen de to-tre første bokstavene i navnet til gutta dine (og jentene til søstra di f.eks.) . Hvis du skulle brukt navnene til Jørgen og deg selv hadde det f.eks. kunne blitt Jøca, Jørcam, Camjør, Cajø. Mange muligheter, og selv om de kanskje blir litt rare så får dere jo et helt unikt navn på hytta som faktisk betyr noe for dere. :)

  1. treningsfrue

   Tusen takk for innspill – vi holder på å se på alle forslagene! Så mange gode :)

 7. Navneforslag: #avkoble #hyttatiltreningsfrue #TreningsHytta Treningskos❤️

  1. treningsfrue

   Tusen takk :) <3

 8. Thea Hjelle

  Ah, nei nå fikk jeg en god idè, hva med å kalle hytta for «bolla»?!? Har skjønt at du er svært glad i ferske boller, så ja Spiser bolle akkurat nå faktisk #lørdag

  1. treningsfrue

   Haha, ja det hadde jo passet ganske så bra… :) <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *