HVORDAN FINNE TILBAKE TIL DE GODE SAMTALENE?

annonse | Fuelbox

Har du lyst å finne tilbake til de gode samtalene? Le sammen, mimre sammen og reflektere sammen. Her er den lille boksen med de store spørsmålene jeg tror alle kjærestepar kan ha glede av. Anbefaler dette på det varmeste, og du rekker å få det før påske!

Her er «den gode samtalen på boks» for dere voksne som virkelig vil finne tilbake til den gode praten. Etter flere år med små barn begynner gutta å klare seg mer selv, og jeg merker at Jørgen og jeg får mer tid sammen enn vi har hatt på mange år. Det er vel i denne fasen av livet det også er viktig å finne litt tilbake til hverandre etter noen veldig hektiske år hvor barna har tatt det meste av oppmerksomheten og tiden vår.

Jeg setter så stor pris på de kveldene vi tar oss tid til hverandre, hvor vi kan prate, ta et glass vin, ta en løpetur sammen eller bare ligge rett ut i sofaen med en god tv serie. Ettersom Jørgen jobber turnus er jeg mye alene i både hverdagen men også i helgene. Som brannmann i Oslo jobber du annenhver helg, noe som kanskje ikke akkurat er veldig ideelt for familielivet, men det har gjort at jeg har satt mer pris på tiden sammen med han når han første er hjemme

FuelBox PAR – en liten boks med store spørsmål

FuelBox PAR er en liten boks med store spørsmål. Spørsmålene er nysgjerrig, kreative, lattermilde, reflekterte og virkelig «spot on» for forholdet. Boksen handler om å bringe mennesker sammen, ansikt til ansikt, for å finne de gode samtalene som styrker forhold. Her kan du virkelig grave ned i forholdet, finne hverandre litt igjen og reflektere sammen over hvordan vi som kjærestepar og familie har det nå i forhold til da vi møttes for første gang og var nyforelska. Det er utrolig hvor mye slike spørsmål kan gjøre, både for latterkrampen, men også kjærligheten til hverandre. Man ser hverandre i et litt annet lys, og det er godt å høre svarene på en del spørsmål. Me like!

Boksen er perfekt å ta med seg på påskeferien, enten du skal på hytta, være hjemme eller reise bort. Kanskje blir det enda bedre med et glass vin til! FuelBox PAR er den perfekte gaven til seg selv og kjæresten eller til et par man er glad i.

Nå får du kr. 100 i rabatt ved å bruke rabattkoden: Treningsfrue her (varer til 18. mars)

FuelBox PAR – perfekt til påskeferien!
På en utrolig spennende, lærerik og underholdene måte får vi ved hjelp av 170 åpne spørsmål fordelt på 10 ulike kategorier viktige, vanskelige, utfordrende, spennende og morsomme spørsmål og livet og samlivet.

Les mer om hvorfor Berta utviklet FuelBox PAR her.

Camilla

3 kommentarer

 1. Linn Jeanette

  Hei! Hadde så lyst til å bestille denne. Men, glemte det helt. Er det mulighet for ny rabattkode i nærmeste framtid? :)

  1. treningsfrue

   Det må jeg sjekke opp! Eventuelt kan du sjekke med @fuelberta på instagram! Anbefaler deg så dette spillet – helt fantastisk!

   1. Linn Jeanette

    Det kan jeg tenke meg :) Har veeeldig lyst på det, men synes det var litt dyrt så en liten rabattkode hadde vært kjekt :p Er det ett spill for nye par for å bli bedre kjent også?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *