MIN FØRSTE LEILIGHET | #mittobos

annonse | Obos

Jeg fikk min første leilighet via ansiennitet  fra OBOS når jeg var 25 år, og hadde det ikke vært for at jeg arvet mamma sin trofaste tjeneste hadde aldri leiligheten blitt min. Nå har jeg sittet på medlemskap siden barna var født i håp om at de også kan få den fordelen.

OBOS er Norges største boligbyggelag, og er eid av ca. 434 000 medlemmer. Familien min er 4 av de, og vi har hatt medlemskap til gutta (inkludert oss selv) siden de ble født. Dere har sikkert allerede sett videofilmene på TV som går i forbindelse med OBOS og hva medlemmene synes om de. Noen er ganske så «funny» og jeg kjenner meg veldig godt igjen i flere av de!

MITT BIDRAG | #mittobos

OBOS kjører nå en kampanje hvor du som medlem kan vinne kr. 50 000,- ved beste bidrag. Det vil si en hjemmesnekra videosnutt med hva OBOS betyr for deg. Flere av filmene kan også bli trukket ut til å bli med i reklamefilmene deres.

Man må være OBOS-medlem for å kunne delta.
Kampanjen er ut mars.
Nettside for å sende inn bidrag finner du her.

BILDER AV MIN FØRSTE LEILIGHET

Før oppussingen – sammen med min elsk, Balto♡ Min første hund!

Pusset opp kjøkkenet i hvert fall!

Da ønsker jeg dere bare masse lykke til med video og konkurranse! 

Camilla

5 kommentarer

 1. Hvor mye fikk du for å skrive det innlegget?

  1. treningsfrue

   Hvor mye tjener du i måneden? Man spør vel ikke om det?

 2. Fin artikkel, og det er veldig lurt med OBOS-medlemsskap! Ikke bare-bare å komme inn på boligmarkedet, og med en del års ansiennitet kan du plutselig være godt på vei :)

  1. treningsfrue

   Ja ikke sant Hilde – jeg har hatt det så lenge jeg kan huske og tror jeg gjør barna en tjeneste også! Ha en super uke og helg!

 3. Er dette på Oppsal? ligner veldig på min leilighet der.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *