HELGEN SOM GIKK | familietid på Bygdøy

Helgen har vært fin med mye familietid, og på lørdag var vi turister i egen by. En fantastisk opplevelse for både store og små som jeg anbefaler dere alle å gjøre om dere har tid og mulighet. Kan ikke huske sist jeg var på Frammuseet på Bygdøy, og ekstra stas var det for gutta som også har sett film og lest historien!

Lørdag var vi turister i egen by, og Jørgen hadde planlagt både bil, båt og museum. Vi startet med å parkere bilen på Tjuvholmen for så å rusle bort til brygga ved Rådhuset. Veldig deilig å kjenne vår i lufta, og jammen ble det ikke en is på Aker Brygge også. Båten gikk fra brygga ved Rådhuset til Frammuseet. Selv om vi kunne kjøre bil helt frem var det faktisk ekstra kos å ta båten over.

Anbefales!

Gutta var i hundre, og siden gutta allerede kunne mye om Kon-Tiki var dette midt i blinken. Har jo selv vært her for mange år siden, men nå var det ekstra stas å ha med seg familien. Anbefaler dere å ta turen om dere planlegger en familiedag i Oslo en av de nærmeste ukene!

Etter en fin tur på Bygdøy kom vi oss tilbake til Aker brygge med båt. Litt mat og is på brygga før vi dro hjem. Det er ikke så ofte vi får tid til slike dager som dette, så ekstra kos at alle hadde muligheten til å være litt sammen.

1 kommentar

  1. Kunne du laget en video hvor du vise hvordan du sminker deg til hverdag? Syne du sminker deg fint!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *