NÅR JØRGEN SER MØBLENE VÅRE PÅ FINN.NO | uten forvarsel

For noen uker siden valgte jeg å starte med et lite oppussingsprosjekt på guttas soverom som etter min mening ikke har et snev av personlighet i seg. Rommene er enkle og til de grader minimalistiske, men så har jeg heller aldri hørt gutta klage. Nå begynner de å bli store, og det er på tide med litt personlighet og stil på rommene. Ettersom begge elsker sport tenkte jeg å henge opp både hockeydrakt og kølle på veggen. Kanskje et par hansker, fotball «stæsj» og en liten pult. Kom gjerne med forslag på gode løsninger!

For noen uker siden fikk jeg en telefon fra Jørgen når han var på jobb. Klokka var 23.00 og han ringte meg for å høre hvorfor i alle dager alt av møbler på guttas rom var lagt ut gratis på finn. Haha, han er typen som vil ha kontroll, og jeg har jo egentlig aldri vært med på noe som helst når det gjelder farger på veggen, innkjøp av møbler, stil etc. Så for han kom det som et lite sjokk at jeg hadde tatt tak, og nå mente han at guttas rom kom til å stå tomt i flere mnd. Det verste er at han begynner å få rett. Rommene har vært sånn på halv tolv nå i 5-6 uker så det er kanskje på tide å begynne. Jeg vil jo nemlig vise han at jeg kan!

Jeg har ikke grønne fingre, og jeg har slettes ikke noe interiør og design «fingre» om jeg kan si det sånn. Helt elendig på stil, og synes det er vanskelig å se hva som eventuelt kan passe sammen. MEN, jeg vil bevise for Jørgen at jeg klarer dette alene så han har fått beskjed om å holde seg langt unna.

Jeg har tatt noen før bilder som dere ser under, og det skal sies at jeg har gitt bort både seng på Max sitt rom, puffer, leker, kommode mm så det har ikke vært så tomt som det ser ut som. Men fortsatt veldig lite personlighet så det skal vi gjøre noe med. Hva synes dere?? Er det noen som er flinke på interiør så rop ut om dere har noen fine sider jeg kan besøke for inspirasjon! Gutta er 8 og 9 år

LEO SITT ROM

MAX SITT ROM

Som dere ser deler de nå seng, og det har de egentlig gjort siden de var bittesmå. De finner så mye trygghet i hverandre, men det er først nå hvor eldstemann vil ha sitt eget rom. Tenker det er nokså normalt når han snart blir 10 år. Det er ikke store rommene, men jeg har spurt dyktige @marenbaxter om litt tips og råd. Og jeg tar gjerne i mot tips fra dere om noen av dere har interesse for interiør og design. Det trenger ikke være så fancy og dyrt, men jeg ønsker at løsningen skal være både praktisk, koselig og litt personlig.

Camilla

4 kommentarer

 1. Blir spännande att se slut resultat

  1. treningsfrue

   Ja jeg gleder meg :)

  1. treningsfrue

   :) :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *