HELGEN SOM GIKK | teamsamling, tvillingen min og fotball

egenreklame

Helgen er over og jeg sitter igjen med et aldri så stort glis. Sol, vårfølelse og is i fleng. Har tilgode å finne solisen i frysedisken men is er trolig noe av det beste jeg vet. I tillegg har jeg logget litt av og faktisk hatt litt fri fra bloggen denne helgen noe som har gjort litt ekstra godt.

Helgen startet veldig bra med teamsamling hele lørdagen på Asker Treningssenter. Vi har en fantastisk gjeng som trener seg opp til å løpe både Tough Viking i juni og Toughest i september, og det er så moro å se utviklingen de har for hver samling. Vi utfordrer oss på å klatre i høyder, sprelle rundt i monkeybar, klatre i tau og løpe på mølla. Det er så givende å se hvor mye disse menneskene gir av seg selv hver gang, og jeg kjenner jeg får gåsehud bare av å tenke på følelsen av å se alle disse i mål på de løpene vi skal løpe. Endorfiner! I tillegg fikk vi Juma Iraki til å holde foredrag om kosthold og ernæring, og Benjamin Christensen som følger teamet opp på styrkebiten. I tillegg har jeg med meg både Julia og Soroush på laget så vi er en bra gjeng som følger opp gruppen. Stolt av hva alle får til!

SAMLING #2

@achievedmedia er på plass for å dokumentere. Det kommer video fra hver samling og løp!

VÅRCUP OG TVILLINGTID

Søndagen bestod av fotballcup for eldstemann, og det er så deilig å pakke med seg matpakken for så å benke seg langs sidelinjen og heie frem gutta. Noe av det koseligste jeg gjør som mamma, og ekstra stas var det når både sola og søs dukket opp. Kvalitetstid, senka skuldre og litt off fra sosiale medier har gjort meg godt denne helgen, men nå er jeg tilbake for fult for å inspirere og motivere litt. I morgen kommer endelig smoothieoppskriften dere ville ha, og jeg lover mer hjemmetrening med video fremover.

Flotte søstra mi til venstre @shapeupcathrine

Ha en super uke alle sammen!

For mer inspirasjon følg gjerne løpegruppen min på Facebook: Treningsfrue Løpegruppe her. Min YouTube finner du her og Facebook siden min her.

Camilla

2 kommentarer

  1. Knall helg ha en fin söndag kveld! ❤️

    1. treningsfrue

      Takk det samme vennen <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *