HUDEN MIN | tilskudd

annonse OSLO SKIN LAB®

Jeg har nå hatt et samarbeid med Oslo Skin Lab® i godt over et år, og jeg fortsetter å bruke kollagen som et tilskudd til hudpleien min da jeg synes dette har en effekt på meg og min hud. Nå kan du få 65% rabatt på produktet!

Jeg har vært veldig opptatt av å pleie og rense huden min spesielt de siste 10-12 årene. Jeg blir ikke akkurat noe yngre, men ser jeg på mamma´n min krysser jeg fingrene for at jeg har arvet noen gode gener derfra. Men i tillegg til gener må huden pleies jevnt og trutt, og det er her Oslo Skin Lab® kommer inn i bildet. Jeg har brukt kollagen fra de daglig i over et år, og føler at det gjør huden min godt.

Sammen med rikelig med vann, renserutiner morgen og kveld, kollagentilskudd og fukt prøver jeg å gi huden min så mye pleie jeg bare kan. Produktet tar jeg til frokost i et glass juice, smoothie eller shake og det er helt nøytralt og gir ingen ekkel ettersmak. Har man en god rutine på dette hver morgen sørger man heller ikke for å glemme å ta det. For det er over tid resultatene kommer!

Trykk her for å få 65% rabatt på din første forsendelse!

Det er viktig å få frem at dette ikke erstatter god hudpleierutine og den fukten du enn måtte tilføre huden din i form av produkter. Dette er noe du tilfører som noe ekstra. Kollagenet skal forsøke å gjenvinne hudens elastisitet  og dermed øke motstandskraften mot årsakene til dannelse av rynker og linjer.

Oslo Skin Lab® | kollagen

«The Solution» fra Oslo Skin Lab® et produkt som inneholder kollagen. Kollagen er en komponent i hudens bindevev, og er den viktigste enkeltårsaken til at huden innehar spenst og elastisitet. Dette skal bidra til å redusere linjer og rynker, (merk; ikke fjerne de). Selve produktet er i liten pose på 2,5 gram med pulver som er den daglige dosen du blander inn i noe som er drikkbart.

Kollagenet kan forebygge linjer, men ikke bare til ansikt. Hender, bryst, albu, knær mister også spensten etterhvert som alderen kryper oppover, så dette er et naturlig tilskudd som kan bidra på en enkel måte.

Rabattkode | link gir 65 % rabatt

Som et lite vårtilbud gir jeg deg nå 65 % rabatt på din første forsendelse på kollagenet fra Oslo Skin Lab®. Trykk her for å komme inn på siden!

Camilla

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *