OPPSKRIFT PÅ SMOOTHIEN DERE VILLE HA!

Jeg fikk så mange meldinger på Instagram etter at jeg la ut forrige smoothie så her kommer oppskriften dere har ventet på. En proteinrik smoothie med masse go´saker så det er bare å glede seg. Ved bruk av proteinpulver vil smoothien din bli enda mer «fluffy» men det er på ingen måte en nødvendighet om du ikke har det. Sleng gjerne oppi et rått egg, evt litt cottage cheese.

Oppskrift på sommersmoothie

  • 1 ss cocosa
  • 1/2 banan
  • 1 – 1 1/5 dl mandelmelk
  • en stor neve frosne bringebær
  • 1 scoop proteinpulver, vanilje (kan sløyfes)
Slik gjør du:

Bland alt sammen utenom melken. Prøv deg gjerne litt frem slik at du bruker akkurat nok melk for å få den litt tykk og kremete. Ønsker du den veldig flytende kan du bare tilsette litt mer melk, men greit å starte med litt og litt. Sløyfer du proteinpulveret kan du tilsette et rått egg evt litt cottage cheese/gresk yoghurt. Bland det sammen og server med det samme. Topp den gjerne med noen frosne bær.

Camilla

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *