DANMARK LEVERER | del 1

Annonse | VisitDenmark

Denne helgen tilbringer vi i Djursland i Danmark, og som noen av dere også sa, stedet er fantastisk! Vi har rukket å oppleve både neshorn, safari og nydelig mat i Ebeltoft by. I dag var det Djurs sommerland som ventet, Nordens største sommerland!

Vi ankom Århus, en liten sjarmerende flyplass fredag kveld. Trodde faktisk det var lengre med fly, men selve flyturen tok bare 1 time. Det tok 10 minutter så hadde vi også leiebilen på plass.

Det er så korte avstander her på Djursland så alt går veldig fort, og bilturen til Landal Ebeltoft, hvor vi skulle sove gikk også på under en time. Vi bor på et sted som heter Landal Ebeltoft – Øer Maritime Ferieby, og her har du alt fra vannsport, strender, spisesteder og andre fasiliteter. Det positive med å bo i Djursland er jo alt du kan oppleve, men også det at alt er samlet på en plass. Det er korte avstander fra de ulike stedene og du kan faktisk få muligheten til å oppleve mye på kort tid.

Her kommer et lite utdrag fra reisen vår, del 1.

Landal Ebeltoft | leiligheter

Utsikten fra leiligheten vår. Det er så koselig her, og jeg vil tro det er enda mer sjarmerende når sola varmer på sommeren. Det er muligheter for å leie båt, bade og legge seg langflat på en av de fine strendene.

Karens Køkken | frokosttips

Siden vi bor i en leilighet har vi selvsagt muligheten til å lage vår egen mat om vi vil det. Vi har valgt å gjøre litt av begge deler siden vi også har lyst til å oppleve dansk mat. Ble anbefalt et sted som heter Karens Køkken like ved Ebeltoft byså her hadde vi brunch lørdag morgen. Tydeligvis et populært sted, for det virket som om denne brunchen var et aldri så lite høydepunkt for selv danskene. Anbefales!

Ebeltoft by | sjarm og softis

Etter å ha spist på Karens Køkken ruslet vi opp til Ebeltoft, en koselig gammel småby full av gamle, skjeve og sjarmerende småhus. Masse folk i gatene og små koselige restauranter og cafeer gjorde dette til en hyggelig spasertur før safaritur til Ree Park. Absolutt å anbefale!

Ree Park Safari

Gårsdagens lille høydepunkt var uten tvil neshorn og Ree Park Safari! Det å kjøre bil blant giraffer og nesehorn var en opplevelse jeg tror neppe gutta glemmer med det første! Ikke jeg heller for den saks skyld. Giraffene var så nyskjerrig på oss når vi kom kjørende inn i parken, og det var nesten så den ene av de ville inn i bilen og hilse på. Jørgen mener jo at alle dyr er glad i meg, men neshornet var absolutt ikke klar for å si hei. Kanskje like greit! Vi brukte resten av dagen i parken, og fikk med oss både togtur og safaritur. En fin måte å komme tett på alle dyrene, og en stor opplevelse for oss alle!

Danmark leverer så til de grader, og i dag var det Djurs sommerland som stod på lista, Nordens største sommerland! I morgen skal besøke Kattegatcentret, Danmarks haisenter! Her har de over 250 ulike dyrearter fra hele verden, og jeg tror gutta gleder seg veldig til å se haiene få mat. Bilder kommer!

Har dere planer om en familietur i sommer hadde jeg så absolutt sjekket ut Djursland her. Tror neppe dere vil bli skuffet. Vi skal uten tvil tilbake til Danmark for å oppleve mer.

Camilla

3 kommentarer

  1. Fina bilder ser ut som ni har detagiskt bra✨

    1. treningsfrue

      Helt nydelig!!!

  2. *magiskt bra

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *