HIT BØR DU REISE!

annonse | VisitDenmark

Vet ikke helt hvor jeg skal begynne, men en ting er sikkert; vi skal tilbake til Danmark! Dette var en familietur med utrolig mange fine øyeblikk, og det har vært stas å se gutta i sitt ess! Vet ikke hvem av oss som har hatt det morsomt på denne turen, men ut i fra bildene tror jeg både store og små har kost seg! Se bare Jørgen, han blir 10 år igjen!

Jeg har skrevet et innlegg om de første dagene av Danmarksturen vår, og det innlegget kan du lese her. Dagens innlegg er fra de to siste dagene våre hvor vi besøkte fantastiske Djurs SommerlandKattegatcentret og Randers Regnskov. Vi har hatt aktiviteter hver dag, og vi har opplevd så sykt mye bare på 4 dager. Gutta snakker fortsatt om turen, og Jørgen mener vi burde reise til Danmark på sommerferie.

Djursland området er lite, men fasilitetene er mange. Korte avstander gjør det enkelt å reise rundt å oppleve alt Djursland har å by på. Djurs Sommerland er Nordens største sommerland, og jeg forstår godt hvorfor de har blitt kåret til Nordens beste sommerland 4 år på rad. Rent og pent område, stort, mange aktiviteter for alle aldre, og jeg la merke til alle de store områdene tilpasset også de minste barna.

Djurs Sommerland

Mistet tellingen på antall is denne ferien, men vi har kost oss så utrolig mye. Opphold, glimt av sol og mye god mat gjorde denne ferien utrolig bra. Her kommer noen bilder fra Djurs Sommerland.

Kattegatcentret

Etter å ha hatt det moro med karuseller hele søndagen satt vi oss i bilen på mandag for å kjøre til neste attraksjon, nemlig Kattegatcentret. Senteret lå ca 30-40 minutter unna leiligheten vår i Landal, og det å ha leiebil gjorde ting veldig enkelt for oss!

Kattegatcentret ligger ved Grenaa Havn, helt ut mot Kattegat og har i 2016 og 2018 blitt kåret til Nordens beste akvarium. Utrolig mye spennende å se for oss alle, og ekstra gøy var det å se mating av sel og alle de store haiene som svømte rundt. De hadde laget en tunnel vi kunne gå under slik at vi kunne se alt som rørte seg i det store akvariumet. I tillegg fikk vi opplevd mating av haier hvor barna faktisk fikk lov å bli med. Kjempe stas!

Randers Regnskov

Siste attraksjonen vi rakk før flyturen hjem på kvelden var Randers Regnskov. En utrolig flott opplevelse med et dyrerike uten like! Områdene var delt opp og du fikk se dyr fra ulike verdensdelene. Det var som å gå inn i en ny verden proppfull av dyr jeg aldri har sett før. Må si det var stas å se et par ekte jaguarer – skulle gjerne tatt med meg en sånn hjem

Flaggermusen fløy fritt rundt og både lyder og lukter gjorde barna interessert i det meste.

Ble mye bilder, men det er jo så hyggelig å ha disse minnene å se tilbake på. Vi har hatt en fantastisk tur, og jeg kan uten tvil sette kvalitetsstemplet mitt på hele opplegget. På 4 dager rakk vi både shopping i Ebeltoft, safari og togtur i Ree Park Safari, Djurs Sommerland, Kattegatcentret og ikke minst Randers Regnskov. I tillegg har vi spist godt og opplevd Danmark på sitt beste.

Takk til VisitDenmark som har tatt veldig godt vare på oss!

Camilla & gutta

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *