TIPS PÅ 3 SOMMERSALATER!

annonse Grønn & Frisk | Babyleaf Mix

Endelig kom sommeren, og endelig blir det fyr på grillen! Her kommer det 3 gode middagsoppskrifter med salat som både tilbehør og hovedrett. Håper dere tester de ut; for jeg tror det finnes en oppskrift for enhver! 

Det er sommer og vi har endelig fått ut grillen på verandaen. Det er så koselig endelig å ha mulighet til å spise ute, og grillen jeg kjøpte til Jørgen i bursdagsgave i fjor får virkelig valuta for hver eneste krone. Her griller vi alt fra laks, grønnsaker, burgere, biff og bakt potet, og til alt dette trengs det selvsagt salater. Jeg vet ikke med dere, men selv jeg opplever fort at jeg kan stå litt fast på salat og ingredienser. Derfor har jeg valgt å dele 3 av mine favoritter som dere kan bruke nå i sommer.

Grønn & Frisk er en produktserie med blandede salater, grønnsaker og lunsjsalater som er enkelt å tilberede på farten eller hjemme. Salatene er ferdig vasket, grønne og friske, posen kommer i en helt perfekt størrelse. Babyleaf Mix er en favoritt, og her kommer 3 oppskrifter du kan nyte i sommervarmen. Du finner de på Facebook her.

Oppskrift 1 | Sommersalat med salmalaks

Jeg elsker Salma, og blandingen med salma, soyasaus og avokado er faktisk noe jeg unner meg ofte på de dagene hvor Jørgen er på jobb. Det er litt luksus i hverdagen, men så absolutt verdt det.

Du trenger:

 • 1 pose babyleaf mix
 • cherry tomater
 • mais
 • vårløk
 • avokado
 • salmalaks
 • soyasaus
 • sesamfrø
Slik gjør du:

Skjær salma laksen opp i skiver og legg den på et fat. Denne kan du lett blande inn i salaten om du heller ønsker det, men jeg liker å dyppe den ned i soyasausen før jeg spiser den. Dryss over litt sesamfrø så ser det ekstra digg ut. Salaten lager du på 1-2-3 ved å legge oppi tomater, babyleaf Mix, mais, vårløk og avokado. Gjerne med litt lime saft over. Enjoy!

Oppskrift 2 | Babyleaf Mix med cottage cheese

Har du testet å blande salat med cottage cheese før? Det anbefales, og du trenger verken dressing eller ande sauser. Blander du inn litt proteiner og fett i denne salaten har du et kjempe fint måltid! For ikke å snakke om et måltid som kun tar 4 minutter å lage!

Du trenger:

 • 1 pose babyleaf mix
 • 2 egg, kokte
 • 1 pk ferdig stekt kylling, ca 200g
 • en håndfull pastaskruer
 • 1/2 paprika, rød
 • 1/2 boks mais
 • 1/2 avokado
 • 1/2 boks cottage cheese, liten
Slik gjør du:

Her er det bare å blande alt sammen i en bolle, røre rundt og servere med en gang. Salaten kan du spise som restemat dagen etter, men sørg for å oppbevare den i tett emballasje i kjøleskapet. Kyllingen kan erstattes med kalkunpålegg eller andre proteinkilder, men det finnes kylling som er ferdig stekt i butikk som du kan spise kald. ( I tillegg har du også cottage cheese som du eventuelt kan bruke mer av) Cottage cheese gjør salaten saftig og god, og den grønne babyleaf mix´n har flere gode smaker som gjør denne til et supert valg!

Oppskrift 3 | Grillsalat med granateple

Siste oppskriften er en sommersalat du kan servere til nesten alt du måtte slenge på grillen, og selv om jeg ikke spiser så mye biff lengre kunne jeg ikke si nei til dette når Jørgen serverte meg biff før helgen. Babyleaf mix salat sammen med granateple ble en skikkelig sommersuksess!

Du trenger:

 • Valgfritt proteinmåltid (kjøtt, kylling, fisk, vegetar)
 • 1/2 pose babyleaf mix
 • 2 skiver lime
 • mager kesam
 • cherry tomater
 • 1/2 avokado
 • granateple
 • fetaost
Slik gjør du:

Salaten lager du ved å blande inn babyleaf mix og granateple. Det blir ekstra saftig med granateple så det setter en ekstra smak av sommer på hele måltidet. Kutt opp fersk fetaost og avokado i skiver. Del tomatene og skvis et par båter lime over det hele. Bruk gjerne litt mager kesam/kesam til ekstra dressing om du trenger det.

Da er det bare å ønske dere en fantastisk uke! Nå har du i hvert fall noen måltider du kan lage denne uken!

Camilla

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *