HELGEN TOK PÅ

Ja da ligger jeg her i sofaen andre dagen på rad. Kroppen er egentlig ganske fin selv etter all løpingen på lørdag, men leggen har hatt bedre dager kjenner jeg. Kjente litt i halsen noen dager før løpet, men veldig glad det «kom» etterpå. Hodepine, vond hals, dårlig nattesøvn og tunge øyelokk gjør at jeg nå bruker noen dager på å ikke gjøre så veldig mye. Håper bare jeg blir frisk til torsdag! Har fortsatt ikke handlet inn klær til gutta, men jeg finner på noe😅

Så denne uken skal brukes til å lade opp, bli frisk og kose meg med barna på 17. mai. Ellers er det bare en snau måned til sommerferie så vi teller dagene!

Apropos sommerferien. Vi hadde planlagt bobil ferie, men tar istedenfor bilen til Vestlandet og kjører nordover. Bor på hotell og opplever Norge! Har du tips på ei rute blir jeg glad om du legger igjen en kommentar. Alle tips taes godt imot!

Jørgen jobber denne 17. Mai, og selv om han har hatt den samme turnusen i snart 10 år er det like kjipt hver gang. Spesielt for ungene som savner han mer og mer ettersom de blir eldre, men samtidig har de jo hatt det sånn siden de var små.

Turnuslivet har sine fordeler også, heldigvis! ☀️

All ære til de som jobber turnus, helligdager, helger og netter; for uten dere hadde ikke landet vårt gått rundt. Jeg er stolt av å være sammen med en som sjelden klager over at han må på jobb; selv om det betyr at han ikke får feiret høytiden med familien, en bursdag, 17 mai tog eller en skoleavslutning. Jeg er stolt av å ha en som bidrar til at Norge er litt tryggere. Heia alle turnusarbeidere!

Når det er sagt tror jeg i det minste jeg kan gjøre er å bake skoleboller til brannstasjonen!

Camilla💙

10 kommentarer

 1. Hei, vedr ferie tips, Trollstigen, kjør til Molde og dra opp til varden der er det en fantastisk utsikt, kjør videre Atlanterhavsveien…

  1. treningsfrue

   TUSEN takk for tips!!! Jeg skal se nærmere på det!:)

 2. Geiranger/Hellesylt og Hjørundfjorden, Atlanterhavsveien.. Sagafjord hotell på Sæbø er veldig fint og koselig, og muligheter for noen veldig fine fjellturer! Blant annet Saksa. Anbefaler å Google det :-)

  1. treningsfrue

   Tusen takk for tips – skal sjekke det ut! Gleder meg veldig :)

 3. Besøke det historidke hotellet Haaheim Gaard, på Tysnes. Fantastiske opplevingar, både på hotellet, og i området rundt.
  Velkommen til vakre Tysnes !

  1. treningsfrue

   Tusen takk, det skal sjekkes ut :)

  1. treningsfrue

   Tusen takk Janne :)

 4. Kystriksveien! Fantastisk natur og perfekte turmuligheter med magiske fjelltopper. Besøk 50-talls dineren Råkk Kafe for så å dra med rib inn til Svartisen og gå på breen. Glem ikke Fykantrappene, en spektakulær opplevelse for både barn og voksne. God tur! :-)

  1. treningsfrue

   Så snilt av deg, tusen takk for tips:) :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *