TELIA SVITSJ | få ny mobil hvert år

annonse Telia SVITSJ

Det var faktisk Julia, bestevenninnen som tipset meg om Telia SVITSJ for en stund tilbake. Et genialt konsept for deg som ønsker å få ny mobil hvert år, eller har uflaks og knuser skjermen. Det har skjedd meg et par ganger før for å si det sånn, og senest i forrige uke var det Leo sin tur. Med mobilprogrammet SVITSJ fra Telia får du ny mobil hvert år (!) og skjermforsikring inkludert. Perfekt for meg som er mye på farten hvor uhell kan skje. I tillegg skal jeg ikke legge skjul på at jeg liker å oppdatere meg på mobilfronten årlig.

SVITSJ er et mobilprogram som lar deg velge en mobil som du betaler en fast månedspris for. Etter 12 måneder kan du bytte ut den gamle mobilen din med en ny. Aldri mer treg eller full mobil, og du vil altid ha det nye av det nye.

Licensed from: istockphoto.com/no
AV1 roboter som deles ut til langtidssyke barn.

6 gode grunner til å velge SVITSJ:

  1. Betal ingenting i dag
  2. Knuser du skjermen får du ny
  3. Plussforsikring inkludert i 3 måneder
  4. Ny mobil hvert år
  5. Du gjør noe godt! Det doneres en sum for hver mobil som Svitsjes, og dette går til finansiering av AV1 roboter som deles ut til langtidssyke barn. Dette er roboter laget av No ISolation.
  6. Valgfritt abonnement uten binding

Anbefales!

Camilla♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *