DE KULESTE GUTTA | anbefaling

annonse | Kidsbrandstore

Jeg er vel ikke alene om å synes det kan være vanskelig å finne kule gutteklær i butikk. Synes det kanskje har forbedret seg noe, men fortsatt mye mer utvalg til jentene enn guttene. Derfor var gleden stor når jeg igjen kunne få et samarbeid med Kidsbrandstore. En butikk med mye utvalg til kule gutter & jenter.

Kidsbrandstore.no er Nordens største butikk med mote for barn og ungdom. Her finner du flotte merker som Gant, Tommy Hilfiger, Ralph Laurent og mye mer. Tror Jørgen ble litt misunnelig på solbrillene fra Santa Cruz, for det vekket noen gamle barndomsminner for hans del. Solbrillene kostet  199 kroner og er av god kvalitet!

Nå gir jeg i samarbeid med kidsbrandstore.no deg 25% rabatt ved å bruke rabattkoden: Camilla25 (gir 25% rabatt på alt i butikken (ord priser) koden gjelder t.o.m 17 juni) Du finner link til butikken her.

Her kommer guttas favoritter

Kuleste solbrillene fra Santra Cruz – disse digget gutta!
Max med olashorts fra LOEK SHORTS her, T-skjorte fra Screaming Hand T-shirt her og solbriller fra Santa Cruz her.

Haha, elsker dette bildet! Hettegensere fra Tommy Hilfiger her og Rip Curl her. Shorts fra Vinson Polo Club her. Super fine og comfy shortser – anbefales! Jeg skal kjøpe flere av de.

Håper dere finner noe fint! Vi ble veldig fornøyd, og pakken kom på døra etter bare noen dager.

Camilla

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *