IT´S MY BIRTHDAY

Jeg har alltid synes det har vært stas å feire bursdagen min, kanskje spesielt fordi jeg har en tvillingsøster å feire den med. Vi har alltid hatt hverandre, og heldigvis har vi fortsatt det. Cathrine bor 5 minutter unna meg så vi sees ganske så ofte. Mine barn ser nok mer på henne som en ekstra mamma enn en tante og omvendt, men det er bare koselig.

Genetisk sett er jo barna våre halvsøsken siden Cathrine og jeg er enegget tvillinger med samme DNA. Ganske så spesielt, og ekstra koselig for barna som kanskje er nærmere hverandre enn vanlig fetter og kusine.

Jeg våknet faktisk av at det var lyst i rommet i dag, men krøp langt under dyna igjen i håp om at Jørgen skulle stå opp, sette på kaffe og komme med gutta. Vi har alltid som tradisjon å overraske bursdagsbarnet med sang, gave og et hjemmelaget kort, og denne dagen var intet unntak. Men i det de kom inn på rommet kunne jeg skimte en 4 person bak haugen av gutter, og der stod jo Julia med flagg og ferske kanelboller fra baker Hansen. Seriøst?? Beste som kunne skjedd meg da jeg elsker gjærbakst!

Gave fra gutta ble åpnet (fikk et helt fantastisk belte jeg elsker!) og utenfor døra stod det en oppblåsbar svane fylt med øl, krem, juice og frukt. Herlighet for en fin start på dagen! At noen gjør litt ekstra for meg på den måten er veldig rørende.

Belte jeg fikk, var det ikke fint?
Jeg blir så rørt av disse hjemmelagde kortene til minstemann. Snill, fin, grei, hyggelig og hår er visst det han forbinder med mamma´n sin. Jeg kan leve lenge på den!

Og Julia da som kom en tur innom før jobb i dag. Så stas!

Fikk en bursdagsøkt i dag, og den kommer her:

 • Knebøy m/stopp
 • Pushup med vekt
 • Chins, underhåndsgrep
 • Hip-thurst ett ben
 • Ankeldrag m/strikk
 • Reverse flyes i kabel
 • Mage, sidehev i ryggapparat
 • Triceps, pushdown med tau
 1. 4 sett av alt og ca 8-12 repetisjoner på alle øvelsene.
 2. Kjør gjerne 2 og 2 øvelser som supersett, det vil si rett etter hverandre for så å ta en pause!

For mer inspirasjon følg gjerne løpegruppen min på Facebook: Treningsfrue Løpegruppe her. Min YouTube finner du her og Facebook siden min her.

Ta gjerne en titt på siste filmen min her med intervall!

Camilla♥

4 kommentarer

 1. Gratulerer med dagen!

  1. treningsfrue

   Tusen takk Eva :)

 2. Gratulerer med gårsdagen<3 Og den svanen, haha, kuleste gaven ever!

  1. treningsfrue

   Tusen takk Astrid! Haha, helt kongegave!!!! Har alt jeg trenger denne sommeren :) Lag deg en super dag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *