ÅRETS FAVORITTKJOLE | FWSS

Inneholder en annonselenke | Nelly

Jeg var i konfirmasjon i helgen, og endelig fikk jeg muligheten til å bruke kjolen jeg kjøpte tidligere i år. Kjolen har hengt i skapet en stund så det var herlig endelig å kunne ta den på seg. Siden mange av dere har lurt på hvilken kjole det er kunne jeg like gjerne slenge inn et innlegg på bloggen.

Det er en kjole fra merket FWSS (Fall Winter Spring Summer) og kjolen heter SORT FWSS AGNES SILKEKJOLE. Kjolen kostet meg kr. 3899,- hos Mostue i Lillestrøm, men jeg ser at den er satt ned med kr. 1000,- på Miinto nå. Du finner den her  (ikke sponset link)

Skoene er også kjøpt på Mostue i Lillestrøm, og de er av merket Superga. Digger de, for de passer virkelig til alt! Du finner de hos Nelly her. (annonselenke)

Camilla

2 kommentarer

  1. Du er så vakker!

    1. treningsfrue

      <3 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *