VLOG² | To sunne matpakker på farten

Søndag betyr video på Youtube, og denne uken er det tema; kosthold. Mange av dere har etterspurt enkle matpakker så her er mine to beste tips på sunne, raske og digge matpakker som du enkelt kan ta med deg på farten. Enklere blir det ikke!

Se video på sunne matpakker her:

Følg meg gjerne på YouTube her, og se gjerne forrige søndags video her. En video som fikk meg til å le godt i etterkant.

Camilla

2 kommentarer

  1. Hei Camilla. Jeg blir så inspirert av deg med bloggen din, alle videoene på YouTubekanalen din og instagrammen din. Har etter inspirasjon fra deg, begynt å løpe. Det eneste jeg sliter med er å finne en tights som ikke sklir ned når jeg løper det kjappeste på mølla. Kan du lage et innlegg med klærne du elsker og hater på trening, gjerne også tips til hva som kan være gode løpeklær både på mølla og ute. Ønsker deg en fortsatt fin sommer!

    1. treningsfrue

      Det var en hyggelig kommentar, tusen takk Merete! Jeg skal se hva jeg får til vet du – er jo i siget med video om dagen…hehe:) Ønsker deg en god sommer!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *