HYTTEKOS OG KAOS

Det var godt å pakke sekken igjen og komme seg opp på fjellet, for jeg har savnet både naturen og den friske fjellufta. Føler jeg må utnytte sommerferien litt til mens jeg kan, for om jeg jobber her eller hjemme spiller ingen rolle. Ungene har en uke til før skolestart og da begynner både treninger, kamper, cuper, lekser og andre ting. 

Søs og jentene ville så gjerne bli med opp, og siden hun hadde lovet jentene telttur pakket vi sekkene i går og gikk 500 meter fra hytta. Fant en fin plass, slo opp teltet og så senere på kvelden at det var 4-5 maurtuer i nærheten. Og jeg som hater pissemaur! 😝

Søs finner du på Instagram under navnet @shapeupcathrine

Jeg skal ærlig innrømme at jeg er noe bortskjemt, for når Jørgen er her styrer og ordner han nesten alt. Pakker sekk, sørger for å ta med seg alt av nødvendig utstyr, setter opp telt og bare fikser alt. Men det er litt godt å vite at man ordner det selv innimellom, for turen gikk smertefritt. Kan til tider være litt utfordrende med 5 ulike smårollinger som alle krever ulike typer oppmerksomhet, og når du er fetter og kusine (genetiske halvsøsken siden søs og jeg er tvillinger) blir det som 5 søsken på tur.

MEN, det beste vi har gjort på denne turen var faktisk å ikke ta med mobil og iPad til barna. Jeg var litt spent på hvordan de skulle ta det, men ungene har vært unger igjen. Lekt timesvis ute, glemt skjermen og spilt brettspill. Jeg tror jeg må forsøke å få dette inn som en tradisjon her på hytta, for det ser ut som barna har hatt glede av det selv om de ikke vet det selv.

Håper dere får en fin dag! Jeg savner trening og gode rutiner, men vet det kommer så fort jeg er hjemme igjen. Her blir det vin, sjokolade og masse kos, men det hører jo med❣️

En liten nyhet, Hverdagspodden er tilbake med flunkende ny episode! Den kan du høre på Spotify eller iTunes – og det er fantastisk godt å være tilbake! Starter episoden med en real latterkrampe, men vi har mye på hjertet så jeg håper du hører!

Følg meg gjerne for ukentlige filmer på YouTube her og Facebook siden min her

Camilla♥

4 kommentarer

 1. Vi har vært på hytta siden jeg var liten, og det har alltid vært en PC og wifi fri sone. Kan ikke huske ar vi søskena har krangla på det, men er bare veldig deilig!

  1. treningsfrue

   Helt enig med deg

 2. Så fine dere er <3

  1. treningsfrue

   :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *