Sunnere frokostvafler

Denne helgen har jeg hatt besøk av lillebror med familie så med to små pluss gutta ble det tidlig på´n i dag. Liker egentlig å stå opp tidlig i helgen for å få mest ut av dagen. Tiden på kjøkkenet før huset våkner er også noe jeg setter pris på, så i dag våknet de fleste til lukten av vafler. Oppskriften kommer her!

Oppskrift på sunnere vafler

ca. 10-12 stk
 • 1 1/2 banan
 • 4 egg
 • 180 g havremel
 • 2 ts bakepulver
 • kanel
 • klype salt
 • ca. 1,5 dl melk
 • 2-3 ss cottage cheese
Slik gjør du:

Jeg bruker en blender til å lage både pannekake -/og vaffelrøre, og jeg ser ut i fra story på instagram at flere ikke har tenkt på å bruke smoothiemaskinen til å lage røre med. Det er kjempe smart, og så lenge du har en blender som er stor nok blander den røren så du får en fin og jevn konsistens. Ser du at røren blir for tynn eller tykk sper du på enten mel eller melk til ønsket konsistens. Selv liker jeg at vaffelrøra er noe tykk så den ikke flyter utover i jernet. Stek og server med det samme. Gjerne med vaniljekesam, frosne bær eller syltetøy!

Camilla

6 kommentarer

 1. Hei :)

  Kunne du laget et eget innlegg med tips til hva man burde fokusere på ifh styrke- og kondisjonstrening frem mot hinderløp? Samt trening/hvile uka før for å være mest mulig restituert/forberedt?

  Takk for en super blogg! Koser meg hver gang jeg titter innom, og ikke minst ved å følge familien din (og Julia) på Instagram<3

  Ha en super uke videre :)

  1. treningsfrue

   Hei Ida og takk for hyggelig mail! Jeg har skrevet en del om dette tidligere men kan godt skrive noen ord om det igjen! :) Takk for inspo!

 2. Kjempegode vafler, men fikk fem plater og ikke 10-12 som du. Stemmer det?

  1. treningsfrue

   oi, da har du laget de litt tjukke:) Men det meter jo bare enda mer…hehe:)

 3. Terese Hagen

  Hvilket kamera bruker du? Så fine bilder du tar

  1. treningsfrue

   Hei, jeg har laget en video på YouTube du kan se: https://youtu.be/TYsSmMnqVSc
   Håper det var til hjelp!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *