Slik kan du snu en kjip dag

Jeg hadde egentlig tenkt å poste et motiverende innlegg med både treningstips og annet gøy i dag, men jeg orker rett og slett ikke. Føler meg ikke så motiverende her jeg sitter med fett hår, mensenkviser i ansiktet og litt underbygd stress fra alt jeg ikke har fått gjort. Det er dager hvor jeg elsker stress, for stress kan også være positivt, men så er det dager som i dag hvor jeg rett og slett ikke takler det like godt. I dag har jeg hatt en slik dag, og det hele startet etter at jeg kom hjem fra et møtet og skulle til å begynne å jobbe for å komme meg à jour.

Barna går jo ikke på SFO lengre så min arbeidsdag har liksom bare blitt superkort. Det er ulempen med hjemmekontor, for når du ber barna komme rett hjem fra skolen for å gjøre lekser «no matter what» kan vi jo takke oss selv. Men vi er strenge på at lekser skal gjøres før alt annet gøy så det må vi bare stå fast på.

Lekser må følges opp, middag må handles inn og så er det trening klokken fire med oppmøte en halvtime før. Hvordan i alle dager skal familien som har jobbtid 8-16 klare dette??? For min del straffer det seg på kvelden så derfor sitter jeg ofte på kveldstid og jobber frem til jeg legger meg. Det ser i hvert fall ut til at jeg blir nødt til det.

Jeg har ikke fått trent i dag, og da kan det hende jeg blir sur og grinete på de rundt meg. Ikke det at jeg ikke kan gå en dag eller to uten trening, men på en slik dag som i dag er det faktisk beste medisin å komme seg ut på en løpetur, en treningsøkt eller annen form for trening. Det funker for meg, og det er ofte slik jeg snur en litt kjip dag til å bli litt bedre. Er det flere som føler det slik?

I dag hadde vi middag før klokka tre så gutta kom i hvert fall tidsnok på trening. Mange av dere spør om middagstips, og jeg har dager hvor jeg synes det er vanskelig å finne opp kruttet selv også. Men i dag ble det noe så enkelt som kyllingwraps med masse grønt. Enkelt og greit, men burde kanskje laget tacokrydderet selv. Tar gjerne i mot en oppskrift på hjemmelaget tacokrydder om noen av dere har en på lur!!! Har så lyst å lage masse så jeg bare kan ha det klart i skapet, for vi bruker en del krydder i maten.

Kyllingtaco med wraps

Du trenger:
 • kyllingbiter/filet
 • tacokrydder (evt hjemmelaget)
 • lefser
 • paprika
 • tomater
 • avokado
 • spinat
 • ananas
 • jalapeños
 • tacosaus
 • kesam

Siden trening gjør meg glad skal jeg komme meg ut på en CrossFit time mens gutta er på fotball i dag! Hva gjør du for å komme i bedre humør på slike dager?

Hadde en veldig fin start på dagen med møte i byen sammen med Anne Brith. Bra dame med mye gode ideer! Vi har som mål å møtes en dag i uken for å jobbe litt sammen, prate og være litt iderik med hverandre. Tror jeg har godt av å komme meg litt ut av huset…haha!

Camilla

4 kommentarer

 1. Dette var et fint innlegg Camilla! Det er så ålreit når bloggere også viser det uperfekte. Det beste for meg på en dårlig dag er definitivt trening, og da spesielt løping. Det gjør alltid dagen så mye bedre

 2. treningsfrue

  Takk for hyggelig kommentar Ida. Jeg er så heldig som har så mange fine følgere som bidrar til at dagene mine blir så mye bedre når man har det litt tøft :) Dagen i dag er i hvert fall så mye bedre! Ønsker deg en super dag!

 3. Takk for fin blogg Til gjengjeld skal du med glede få oppskrift på tacokrydder. Jeg pleier å gange denne 5…da har jeg et passe greit glass med krydder stående
  1 ts chilipulver
  1 ts hvitløkspulver
  2 ts paprikapulver
  3 ts spisscumin
  1 ts salt
  1 ts pepper
  1 ts oregano

  1. treningsfrue

   Dette var fantastisk, tusen takk :) Skal prøves!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *