Fine vipper med SENSAI LASH VOLUMISER 38°C

annonse i samarbeid med SENSAI

Er det flere enn meg som setter pris på en skikkelig god mascara? Jeg har forsøkt mange ulike merker opp gjennom årene, og selv om det er et hav av typer å velge mellom er det ikke ofte jeg sitter igjen med en wow følelse. Enten klumper de seg, smitter av, renner eller gir dårlig volum, men heldigvis kommer jeg over gode produkter innimellom, og da sørger jeg også for å bruke disse i lang tid fremover.

Jeg har hatt vippeextensions tidligere, men bestemte meg for å fjerne det i forhold til at jeg personlig syntes det tok mye tid og energi med etterfyll osv. I tillegg synes jeg det er vanvittig deilig å kunne gni ansiktet skikkelig rent morgen og kveld, og føle meg ren også over øyelokket.

SENSAI LASH VOLUMISER 38°C er et produkt som egner seg for oss som svetter og trener mye. Kanskje den optimale treningsmascaraen etter min mening! SENSAI LASH VOLUMISER 38°C gir masse volum til vippene, og jeg elsker at den er fri for klumper. I tillegg har den en digg børste som gjør at det enkelt kan påføres et jevnt og fint lag mascara. Ønsker jeg å booste vippene litt ekstra bygger jeg vippene ved å påføre et par lag, istedenfor kun ett. Alternativt kan du bruke basen SENSAI EYELASH BASE 38°C. Den gjør så vippene blir lengre og tykkere, og resultatet blir skikkelig bra!

Du finner SENSAI LASH VOLUMISER 38°C her.

Hvem har ikke trent eller løpt seg en tur og opplevd mascara som både renner og svetter. SENSAI LASH VOLUMISER 38°C er vannfast opp til 38 grader, derav navnet, så derfor er denne fantastisk også på dager hvor man trener og svetter mye.

Er du en person som ikke har tid å stå foran speilet på morgenen kan jeg anbefale deg å teste ut CELLULAR PERFORMANCE PADS EXTRA INTENSIVE 10 MINUTES REVITALISING PADS. Dette er et produkt som skal gi en litt trøtt og sliten hud litt ekstra boost i hverdagen. Padsene skal sitte på i 10 minutter, og passer ypperlig å ha på mens jeg lager havregrøten om morgenen.

Anbefales dere å teste ut

Camilla

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *