BEGYNNER Å ROE SEG

Puh, da begynner ting å roe seg. Det er ikke bare bare å flytte, men fy søren så deilig det er å kvitte seg med alt mulig dritt som samler seg i et hus i løpet av noen år. Føler meg så mye mer avslappa med et ryddig hus, men vi får se hvor lenge det varer da. Ellers er jeg skikkelig glad i dag ettersom jeg kan begynne å trene igjen!

Beklager at jeg har vært litt av og på den siste uken både her og på andre kanaler. Det har vært mye jobb med flyttingen da vi har gjort alt selv, i tillegg har vi brukt mye av tiden på å sortere, kaste, gi bort og selge det vi ikke ville ha med oss videre. Veldig koselig å tenke på at den gamle barnestolen jeg fant på loftet nå har fått en ny eier♥ I tillegg er jeg veldig fan av å selge/kjøpe brukte ting på nett både til meg selv, huset og barna.

Når det er sagt har jeg jo også vært skadet i et par uker, men nå begynner heldigvis underarmene mine å bli bedre. Det har vært et lite smertehelvete, men heldigvis begynner jeg å bli mer og mer funksjonell. Nå kan jeg begynne å trene, men må fortsatt ta hensyn til noen øvelser da jeg ikke er 100% bra. Kjenner jeg blir fortere irritert og slapp av å ikke trene på noen uker, men det er etter slike dager man setter pris på at man er frisk og har en kropp som fungerer ellers i hverdagen. Så nå er det bare å sette seg nye mål, få tilbake treningsgleden og begynne å glede seg til alt som skal læres i tiden fremover!

Under ser du dagens bukett på trening, Julia (@jgillros), Espen (@esredsand) og Andreas (@ahoiskar). Ble frontbøy med et litt annet grep i dag enn jeg pleier, men det er på grunn av underarmene. De kan ikke være i for mye strekk uten at det gjør vondt, derfor legger jeg armene i kryss som vist under.

På søndag kommer det ny video med en del øvelser du kan gjøre med minibands. Både med og uten venn!

Fikk du ikke med deg ukas matvideo sjekk den gjerne her.

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her og Facebook siden min her og Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *