HVORDAN FÅ I BARNA FISK?

Dagene bare flyr avgårde, og det tar tid å venne seg til det nye huset. Jeg finner fortsatt ikke alt, men begynner å senke skuldrene mer og mer for hver dag. Dagens middag fikk jeg streng beskjed om å lage minst en gang i uka ettersom gutta mente det var noe av det beste de hadde smakt på lenge. Tenk at de sa det om fisk. Oppskrift under!

I dag startet jeg dagen med en treningsøkt, og heldigvis ser det ut som om underarmene mine er på bedringens vei. De har vært vonde et par uker nå, men i dag klarte jeg til og med markløft uten smerter. Fremskritt liker jeg, men det har tatt tid. Jeg klarer fortsatt ikke stå på hendene, men tipper at jeg er klar for det om en ukes tid. Det skal bli deilig å komme i gang med litt Crossfit igjen!

Nå som jeg er i hus blir det snart også mer hjemmetrening her på bloggen, YouTube og Facebook. Jeg har endelig fått god plass i stua mi så der kan jeg spille inn litt filmer til dere. Ellers kommer det video på søndag med minibands med mange gode øvelser dere kan glede dere til!! Håper du henger deg på!

Dagens middag | fiskegrateng

Jeg lovet dere oppskrift på dagens middag så den kommer her. Fiskegrateng er super enkelt, og heldigvis har mamma lært meg å lage hvit saus♥ Her er det bare fantasien som setter en stopper, for denne kan fylles med gulrøtter, broccoli, pølser, all slags mulig fisk og mye annet godt. Kanskje perfekt å bruke restemat til? Så lenge du har hvit saus, litt makaroni og egg kan du lage det meste.

Oppskrift på fiskegrateng
 • ca. 500 g torsk, fri for skinn og bein
 • 3 ss smør
 • 4-5 ss hvetemel
 • ca. 4-5 dl melk
 • 4 egg
 • 2 dl makaroni
 • 1 ts salt
 • pepper
 • 1/2 ts malt muskatnøtt
 • revet ost, evt strø kavring på toppen
Tilbehør
 • raspet gulrøtter
 • kokte poteter
Slik gjør du:

Start med å sette ovnen på 210 grader før du begynner. Jeg har brukt rå fisk, men du kan fint bruke rester av kokt fisk av alle typer om du vil bruke opp mat du allerede har. Kok makaroni i forkant og la den gjerne være litt hard siden den også skal i ovnen etterpå. Hell av vannet og kutt opp fisken i små biter. Legg fisken til siden og lag hvit saus. Det gjør du ved å smelte smøret, tilsette melet og spe på med litt og litt melk til du får en tykk, fin og jevn hvit saus. Det bør småkoke for hver gang du tilsetter melken for å slippe mel-smaken. På sluttet tilsetter du muskat, salt og pepper for deretter å avkjøle den hvite sausen.

Tilsett egg og rør godt om før du tilsetter fisk og makaroni. Rør forsiktig rundt og fordel dette i en smurt form. Topp med revet ost eller kavring, evt smuler av brød før du setter den midt i ovnen på 210 grader og ca 20-25 minutter.

Server med revet gulrøtter og poteter!

Fikk du ikke med deg ukas matvideo sjekk den gjerne her.

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her og Facebook siden min her og Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *