KVIKK LUNSJ SNURRER

Her kommer tidenes oppskrift dere bare må prøve! Kvikk lunsj snurrer ble enn hit her hjemme! Nå ligger det noen igjen i fryseren til senere, men de fikk bein å gå på!! Oppskrift finner du under!

Oppskrift på kvikk lunsj snurrer

ca. 20-25 stk
  • 1/2 pk gjær, rød
  • 170 g sukker
  • 170 g smør
  • 2 ts kardemomme
  • 2 egg
  • 0,5 liter melk
  • ca. 1000-1100 g hvetemel

Fyll:

  • 3 kvikk lunsj, i biter
  • kanel
  • smør, smeltet
Slik gjør du:

Bland alt det tørre i en kjøkkenmaskin utenom smøret. Det tilsettes senere. Deretter tilsetter du melken som du har varmet opp til romtemperatur. Bland dette sammen i en kjøkkenmaskin og la den gå på lav hastighet i ca 8-10 min. Tilsett romtemperert smør og la dette blandes i kjøkkenmaskinen i nye 8-10 minutter. (lav hastighet) Da vil du få en silkemyk deig som er fin å jobbe med! Deigen heves i ca 60-80 minutter på et trekkfritt sted.

I mellomtiden legger du 3 kvikk lunsj på et bakepapir, knekk de i små biter og legg et nytt bakepapir over. Knus med en tallerken, kjevle, hammer eller hva enn du har tilgjengelig. Det er enklere å knuse den om sjokoladen er kald.

Del deigen i 2 og kjevle ut en og en deig til et rektangel, se bilde. Smelt smør og pensle halve delen i tillegg til at du strør over kanel. Deretter strør du over knust kvikk lunsj før du bretter over andre delen av deigen. Se bildet. Del i små strimler, ta tak i hver ende og snurr de til kanelboller.

La de heve i nye 45-60 minutter. Sett ovnen på over/undervarme 225 grader og pensle de med egg. Sett de deretter midt i ovnen og la de steke i ca 7-10 minutter, alt avhengig av ovn.

Fikk du ikke med deg ukas house tour kan du sjekke den her.

For mer inspirasjon følg gjerne YouTube her Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *