ÅRETS STORE FESTSESONG | produktet jeg tar hver dag

Jeg har nå brukt kollagen fra Oslo Skin Lab® i snart to år, og er veldig fornøyd med både produkt og resultat. Det har blitt en fast rutine å ta dette hver dag, enten i en form av et glass juice eller en smoothie. Siden det snart er jul får du nå 65% rabatt på produktetderetter 30% på de neste leveringene.

Jeg vet ikke med dere, men selv merker jeg at huden min endrer seg etter en fin, lang og solrik sommer. Sjelden jeg får urenheter på sommeren, så jeg må være ekstra nøye med de faste rutinene nå som det er både mørkt og litt guffent ute. I tillegg er festsesongen like rundt hjørnet så viktig å ta litt ekstra godt vare på huden i denne sesongen.

Vi går inn i den kanskje mest hektiske perioden av året hvor det er mindre søvn, mere festligheter, stress og sene kvelder. Ved å ha et daglig inntak av kollagen kan du i tillegg til gode renserutiner forebygge og ta vare på huden under slike hektiske perioder. Kollagenet The Solution™ fra Oslo Skin Lab® er det eneste kollagenet som har vitenskapelig dokumentert effekt på huden, i tillegg til at det har en forebyggende effekt.

God hudpleie starter også innenfra, og forskning har vist at et daglig inntak av spesielle kollagenpeptider bidrar til å redusere rynker og øke hudens elastisitet.

Kollagen er en komponent i hudens bindevev, og den viktigste enkeltårsaken til at huden innehar spent og elastisitet. Produktet skal bidra til å redusere både linjer og rynker. Selve produktet er i en liten pose på 2,5 gram med pulver som er den daglige dosen du blander inn i noe som er drikkbart. Enten i form av et glass juice, vann, smoothie, proteinshake ol. Pulveret er nøytral på smak så du kan trygt blandet det i nesten hva du vil, kaldt som varmt.

Jeg elsker produktet, og nå får du hele 65 % på første bestilling deretter 30% på de neste leveringene ved å klikke herPakken kommer rett i postkassen og det er ingen bindingstid.

Camilla♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *