SLIK HAR VI PYNTA TIL JUL

Nå er ikke bare treet pynta, for endelig henger både julekrans, nisser og stjerner i vindu. Jeg elsker denne tiden av året, og litt ekstra spesielt var det jo å pynte til jul i nytt hus. Tenkte å vise dere litt hvordan vi har fått det nå; håper dere liker det!

Jeg startet dagen hos legen i dag siden jeg nå har hanglet de siste ukene. Fikk beskjed om å ta livet med ro da jeg har et virus i kroppen. Vond hals og tett i pappen gjør ikke julestemningen hjemme noe mindre, og jeg fikk endelig pakket ut litt julepynt så jeg kunne pynte huset i dag. Har handlet noe på både Home & cottage og Slettvoll, og mest fornøyd er jeg kanskje med julekransen jeg kjøpte hos Slettvoll tidligere i år. Den kostet litt, men så absolutt verdt det, og nå er den tom i butikk i hvert fall i Lillestrøm tror jeg.


Juletreet er kjøpt på Skeidar, og endelige fikk jeg et kunstig tre jeg synes var fint. Med hvite tupper og lys på ble det rett og slett akkurat slik jeg hadde drømt om. Julekulene er kjøpt på Slettvoll og Home & Cottage, og jeg digger fargekombinasjonen av gull og sølv sammen. Hva synes dere?? Var det ikke fint?

De sorte lyktene kjøpte jeg også på Slettvoll sammen med pynt og lys. Vurderte å ha de utenfor, men synes faktisk de egnet seg godt i stua. De er super koselig å bruke nå på kvelden når det er mørkt.Denne fantastiske julekransen hang vi utenfor hovedinngangen, og jeg elsker den!! Ekte kongler, små fugler og en solid krans gjør denne kanskje til min favoritt i år♥ Fin ikke sant?


Da er det en liten time til jeg hopper i seng, og i morgen venter en spennende dag med fotoshoot og videoopptak. Gleder meg til å fortelle dere mer senere. Håper uka dere blir bra, og at dere i hvert fall holder dere friske!

Fikk du ikke med deg forrige ukes video fra det nye huset mitt se den gjerne her.

Snapchat: Treningsfrue

Camilla

2 kommentarer

  1. Utrolig flott krans! Og juletre, nå er det bare å kose seg i nytt julepyntet hus :-)

    1. treningsfrue

      Jaaaa storkoser meg med julestemning og juletre! Deilig å være i hus før jul! Ha en nydelig helg og en fin adventstid! :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *