UKAS TØY OG BØY | skuldre og rygg

Da er hverdagen så vidt tilbake, og selv om gutta ikke begynner på skolen før i morgen har jeg kommet i gang med jobb og nye planer. Jeg er glad i ferie, men det er faktisk veldig godt å komme inn i faste rutiner igjen. Heldigvis er ikke hverdagen så ille…

I dag laget jeg frokost klokken 08.00 til CrossFit jentene mine, og det var så hyggelig! Har til og med laget video for dagen med både frokost og treningsøkt, men den må dere vente til søndag for å se! Husk å følge meg på YouTube her så får du beskjed når videofilmene mine kommer ut. Jeg prøver å lage minst en video i uken, men har som mål å komme med flere!

Siden jeg har som mål å bli mykere i 2019 og flere av dere ønsket å se flere mobilitetsøvelser kommer jeg til å legge ut UKAS TØY OG  BØY hver uke. Det blir enten tirsdager eller onsdager, men uansett så kommer dagens øvelse her!! Dette er en øvelse som passer veldig godt for dere som jobber på kontor hvor kanskje nakke og rygg blir stive og slitne etter lange dager foran skjermen. Anbefales!

Du kan eventuelt bevege deg litt lenger frem for å få en enda mer strekk i øvre del av ryggen om du er myk nok til det!

Stretching | child pose (shoulder variation)

Start med å sette deg på knærne (ha knærne pekende litt utover) og legg overkroppen ned mot gulvet i det du strekker ut armene. Legg så høyre hånd bak nakken og støtt opp med den andre armen slik som vist på bildet. Dette kun for å støtte ikke for å presse. Deretter prøver du å slappe av slik at bryst/overkropp slippes ned mot gulvet. Du vil kjenne det godt i øvre del av ryggen, baksiden av overarmen og triceps.

Denne øvelsen åpner godt opp i skuldrene og øvre del av rygg. Perfekt for de som sitter mye på kontor. Hold posisjonen 1-2 minutter før du bytter arm. Trenger du å forenkle øvelsen kan du ligge helt flatt og bevege albuene over hodet. Da kjenner du en god strekk på bakside arm/triceps. En fin start om du sliter med øvelsen over.

Liker du slike innlegg blir jeg glad for en liten kommentar! 

Følg meg gjerne på YouTube for mer oppskrifter her.

Snapchat: Treningsfrue

Camilla

9 kommentarer

 1. Supert med tøy og bøy :) Jeg sitter en god del foran skjermen på jobb og om kvelden sitter jeg ofte med strikketøy. Avslappende i og for seg men blir litt ivrig av til og da blir skuldrene litt høye og stive :)

  1. Det er ikke så mye som skal til vet du så prøv å tøye litt! Har begynt å strikke selv jeg :) Ha en super dag!

  2. treningsfrue

   elt enig – må bli flinkere til det selv! :)

 2. Gjerne fler tøy og bøy, er altfor stiv selv og måtte til kiropraktor da nakke og skuldre gjorde dagene vonde… mye stress på jobb så da må sånne øvelser til

  1. treningsfrue

   Da skal det komme flere øvelser; tenkte en i uka er fin! :)

 3. Ja til flere slike innlegg! Gjerne et oppsummeringsinnlegg etter noen uker også Vanskelig å finne gode øvelser syns jeg, spesielt kanskje de man ikke er så godt kjent med, men som man burde gjøre for å få bedre bevegelighet

  1. treningsfrue

   Takk for innspill Kristine :) Jeg skal se hva jeg får til vet du! :) Håper du får en fin dag!

 4. Supert med slike innlegg!!

  1. treningsfrue

   Herlig! Kommer ny øvelse i morgen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *