HYTTEHELG MED FAMILIEN

Vi prøver å dra opp på hytta så ofte vi kan, og siden Jørgen jobber turnus har han valgt å bli der et par dager til. Hadde det vært opp til meg kunne vi godt ha flytta dit og bodd der til april. Et av de beste stedene jeg vet om♥

Vi har akkurat kommet hjem fra en fantastisk helg på fjellet. Jeg sier til meg hver gang jeg er på hytta at jeg skal bli à jour med en del jobb, men jeg ender opp med hvilepuls omtrent hele helgen. Veldig deilig å koble av, men nå kjenner jeg at jeg er klar for en ny og spennende uke. Forresten veldig moro at flere av dere er i gang med løpingen, og jeg blir så utrolig imponert over dere alle sammen! Fikk du ikke med deg forrige ukes intervall finner du den her.

Hytta på Hafjell har vi hatt i litt over et år, og jeg elsker den like mye på sommeren som vinteren. Kanskje hakke mer på vinteren, for vi alle har funnet så mye glede i å gå på ski. Jeg kan ikke huske at jeg var like ivrig som barna, og ekstra glad blir jeg jo når de tar initiativ selv til kveldsturer både med og uten oss.

Helgens aktivitet har vært skiturer til Pellestova og intervaller opp akebakken. Lenge siden jeg har ledd så mye, for med lysløypa rett utenfor døra blir det noen aketurer på kvelden for å si det sånn. Mange som spør hvor vi har hytte, og stedet heter Mosetertoppen. Det ligger ikke så langt unna Pellestova, men du må allikevel kjøre helt ned og så opp igjen i bil om du skal kjøre fra Pellestova og til hytta vår. På ski er det rundt 5-7 kilometer opp til Pellestova (kommer an på hvilke løype du tar), og bare nedoverbakker hjem igjen. Like moro hver gang, både med og uten promille♥

Jeg tenkte jeg skulle få laget litt lunsj og middagstips til dere denne uken i tillegg til både trening, intervaller og selvfølgelig ukas faste YouTube film som kommer hver søndag. Følg meg gjerne på Youtube her, og under ser du ukas film som inneholder både frokostgjester og Crossfitøkt med jentene. Noen som husker økta 17.4 fra Crossfit Open?? Den kjørte jeg sist i NY for 2 år siden – kul økt!

Snapchat: Treningsfrue

Camilla♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *