VIL DU BLI MED I TEAM TRENINGSFRUE 2019?

Egenreklame | Team Treningsfrue 2019

Det hele startet som en ide mellom meg og en venn, og plutselig nå 3 år etter er jeg klar for å sette i gang Team Treningsfrue tredje året på rad! Det er utrolig stort for meg å kunne være med på en slik reise sammen med en gjeng fantastiske mennesker, og dette året blir helt rått! Vil du bli med??

Team Treningsfrue dreier seg ikke om å være best, løpe raskest eller hoppe høyest. Målet med teamet er å få mennesker til å oppnå et mål de har drømt om lenge, komme ut av komfortsonen, endre livsstil og selvfølgelig gjøre dette sammen som et fantastisk team i ryggen.

Vennskap, tilhørighet, mestring og utfordring er bare noen av ordene jeg knytter opp til TEAM TRENINGSFRUE, og det er utrolig koselig å se hvor mange som knytter nye vennskap gjennom disse samlingene. Det har vært mange fine øyeblikk og jeg har stått ved målstreken med tårer i øynene.

Nå åpner jeg opp for nye deltakere til TEAM TRENINGSFRUE 2019, men vær rask. Plassene blir fort revet bort!

Har du en drøm om å løpe ditt første hinderløp? Eller har du som mål å komme i litt bedre form? Kanskje det å løpe et løp sammen med et fantastisk team er tingen? Da har du i hvert fall kommet på riktig plass, for TEAM TRENINGSFRUE er klar for 2019!

For påmelding send mail til post@treningsfrue.no.

Vi lærer teknikk til de ulike hindrene vi kommer til å møte.
Teambuilding og løping på mølla!!
Alt skal læres, og vi bruker mye av samlingene til å trene på alt av fysiske bevegelser og hindre vi skal gjennom. I tillegg blir det mye løpeteknikk.
Foredrag og faglig kompetanse sørger vi for at du også får med deg! Vi deler både tidligere erfaringer, mental trening, hvordan forberede seg til et slikt løp, løpeteknikk, styrketrening og mye mer!
Teamfølelsen er kanskje den beste, for her støtter vi og heier hverandre frem uansett!
Soroush er en av de dyktigste og mest dedikerte menneskene jeg kjenner, og det er utrolig gøy å ha han med på laget!
Simen har vært min løpecoach i lengre tid, og jeg digger at han har lyst å bli med oss i år! Bare å glede seg til mye styrke og løpetrening fra han her!
Min «partner in crime», Julia er også med! Vi har løpt sammen i flere år, og hun sitter på mye erfaring fra tidligere løp. I tillegg er hun veldig god å klemme på om man trenger noen gode ord og en klem underveis:)

Gjengen som skal bidra til at dette blir tidenes gruppe består av Soroush, Julia og Simen. Soroush og Julia har vært med fra dag 1 og Simen Rise Aaslund er ny i år. Han er utdannet idrettsfysiolog fra Høyskolen i Lillehammer og har i tillegg studert et årsstudium Strength and Conditioning fra International Sport Science Academy. Simen har sin spisskompetanse på trening av idrettsutøvere og jobber både med styrke, hurtighet, spenst og utholdenhet.

Samlingene kommer til å bestå av mye faglig innhold, tidligere erfaringer, hvordan forberede seg til et hinderløp, løpeteknikk, styrketrening for hinderløp, kosthold for bedre helse og prestasjon, mental trening, teknikk til de ulike hindrene, teambuilding, styrketrening og mye moro! I tillegg kommer dere til å bli fulgt opp av Simen fra start til slutt slik at dere når de målene dere setter dere.

Siden vi har stor pågang allerede er det førstemann til mølla prinsippet. Du melder deg på ved å sende en mail til post@treningsfrue.no med en bekreftelse. 

Praktisk info:

Treningen foregår på Asker Treningssenter og du må ikke bo i nærheten for å delta i Team Treningsfrue. Forrige års kull kom fra hele Norge, og samlingene er fastsatt på bestemte datoer så her er det bare å booke inn i kalenderen!

Datoer for samling:

 • 6 april
 • 25 mai
 • 15 juni
 • 10 august
 • 31 august

Pakken inneholder:

 • 3 samlinger med faglig innhold og trening på Asker Treningssenter, nå Actic Asker
 • 2 samlinger hvor vi løper Navy Race og Toughest, billett inkludert
 • PT oppfølging i hele perioden av Simen med styrke og løpeprogram tilpasset deg og ditt nivå.
 • Bilder fra samlingene og løpene
 • 4 trenere som stiller opp på samlinger, løp og i FB gruppe
 • Klær, tights, hoodie og t-skjorte
 • Løpevest
 • Lukket FB gruppe
 • Samhold, vennskap og mestring

Pris er kr. 14.900 pr person i perioden april til og med august. Faktura deles i 4 over den angitte perioden.

Fortsatt usikker på om du har lyst å bli med? Se filmene under:

TOUGHEST 2018:

TOUGH VIKING 2018:

EN AV SAMLINGENE I 2018:

TOUGHEST 2017:

Da håper jeg å se deg i teamet mitt!!

Camilla

2 kommentarer

 1. Hei, Camilla Hva er kravene for å kvalifisere seg til EM/VM?

  1. treningsfrue

   Hei Ida
   Du må kvalifisere deg via et løp som f.eks Tough Viking. Det finnes flere løp i Norge men har ikke helt oversikten. Tough viking – her må du bli topp 5 i din aldersklasse for å kvalifisere deg til VM, topp 10 til EM. :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *