SLIK TAR JEG VARE PÅ HUDEN MIN | hudpleie innenfra

reklame Oslo Skin Lab

Jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg setter pris på en fin, spenstig og frisk hud, og er det noe jeg prioriterer så er det huden min. Men det gjelder ikke bare alle de produktene jeg bruker på huden som kommer utenfra, det er like viktig å tenke hudpleie innenfra. Kollagen fra Oslo Skin Lab – The Solution har jeg brukt i godt over 2 år, og dette er definitivt et produkt jeg ikke kommer til å slutte med. Det har bidratt til å gi meg så fin hud.

Det er ikke noe galt å ha smilerynker, men om jeg kan unngå unødvendig rynker og tørr hud gjør jeg det jeg kan for å holde huden min så fin jeg kan. Har brukt mye penger på både dyre kremer og ansiktsmasker opp gjennom årene, men sørger også for å gå jevnlig til hudpleier i tillegg til en fast rutine på inntak av kollagen fra The Solution. 

Jeg er medlem i Oslo Skin Lab, og hver måned dukker det opp en ny eske med The Solution i postkassen. Dette for å slippe å tenke på å bestille nytt, for jeg ønsker å ha kunne beholde denne rutinen hver dag.

Kollagen er en komponent i hudens bindevev, og en viktig enkeltårsak til at huden beholder både spenst og elastisitet som igjen skal bidra til å redusere linjer og rynker.

Posen fra The Solution er på 2,5 gram, og denne inntar jeg enten med vann eller juice sammen med resten av frokosten. Har jeg skikkelig god tid kan det hende jeg blander den sammen med en deilig smoothie. Smaken er nøytral og du merker ingenting av kollagenet. I tillegg sørger jeg for å ha det med på tur slik at jeg kan opprettholde det daglige inntaket uten å måtte gå en dag uten. Det er over tid resultatene kommer.

Om dette høres interessant ut har jeg lov å gi deg 65% rabatt på din første levering, og 30% rabatt på de neste.

Bestill HER.

Esken jeg får i posten inneholder 28 poser, og ved å bestille vil du ha en ny pakke i postkassen din hver 4 uke. I tillegg er det 14 dagers full returrett, ingen bindingstid og du kan når som helst avbestille medlemskapet.

Jeg startet med dette for ca 2 år siden og du kan lese innlegget jeg skrev HER.

Camilla

2 kommentarer

  1. Hei! Det er 2 ting alle bloggere snart reklamerer for; betakaroten og kollagen, og alle er sponset av de samme leverandørene. Allerede der blir det lite troverdig og man skjønner at dette er snakk om gode inntekter for bloggerne.
    Men etter å ha lest meg opp fant jeg fort ut at det ikke finnes en eneste studie med bevis for at tilskudd av kollagen har effekt på huden. Kollagentrenden startet i USA (ikke overraskende) men der har det dabbet av da folk ikke så effekten. Jeg digger bloggen din (mer enn mange andre blogger) og er fast leser, men troverdigheten synker når du reklamerer for sånne produkter. Hadde håpet å slippe å lese sånne innlegg hos deg.

  2. også er bildene i dette innlegget redigert.. /filtrert.
    Viser ikke til før og etterbilde av huden eller noe.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *