
Så og si alle ville ha oppskriften på dagens lapper, og disse er noe av de beste jeg har laget. God i konsistensen, akkurat passe søte og helt nydelig som lunsj. Oppskrift finner dere under!
Oppskrift på verdens beste lapper med kesam
ca. 9-10 stk
- 1,5 dl hvetemel
- 1 dl melk
- 3 ss kesam
- 2 egg
- 1/2 banan, moden
- 1-2 ts splenda, evt sukker
- 1/2 ts salt
- 1-1 1/2 ts bakepulver
Slik gjør du:
Bland sammen alt det tørre før du tilsetter melk og egg. Mos bananen med en gaffel og visp alt godt sammen. Eventuelt kan du mikse alt i en blender, men du er ikke avhengig av det. (Jeg er på hytta så dette ble vispet sammen for hånd )
Stek på middels varme (gjerne uten smør om panna er laget for det) og server med vaniljekesam, frosne bær eller annet godt du har i skapet. Disse ble kjempe gode!
Har du litt tid mens du lager lappene kan du jo høre på ukas podcast her:
Se gjerne ukas YouTube video her på noen gode oppskrifter:
Snapchat: Treningsfrue
Camilla♥
Hei!
Dette så godt ut ? Men hvordan lager du dette glutenfritt? Bruker du glutenfritt mel? Mannen min har cøliaki og jeg synes det til tider er vanskelig. Skulle gjerne ha baka mer og alt sånt, men sliter når det kommer til det glutenfrie.
Og takk forresten også for mye god inspirasjon. Følger med på Instagram og på fb og her og synes du er veldig flink og en stor inspirasjon ???
Tusen takk for mail Marta! Jeg skal være ærlig å si at jeg ikke har laget så mye glutenfritt til meg selv, og at det er familien som får det meste av bakst. Men så fort jeg finner noen gode oppskrifter lover jeg å dele 🙂