TVILLINGTUR TIL GEIRANGER

annonselenker-

Sitter på Gardermoen med søs og aner ikke om vi kommer med flyet eller ikke. De har overbooket flyet (som tydeligvis er helt vanlig), men når alle som har booket kommer har flyselskapet et problem. 🥵 Er det mulig…..


Så nå sitter vi her og venter på å få beskjed om vi får bli med eller ikke. Irriterende og veldig unødvendig spør du meg, men nok om det. Måtte bare få det ut.

Elsk på hårbåndet mitt! Du finner det HER. (annonselenke)

Følte meg så fin i dag! Ikke ofte jeg sminker meg og pynter meg så mye, men når jeg får kompliment fra mannen må jeg jo tydeligvis gjøre dette oftere 😅

Genseren finner du HER (annonselenke) og hårbånd HER(annonselenke)

Vi skal fly til Ålesund, for så å kjøre bil til flotte Geiranger. Jeg var der i sommer, men har sett Geiranger på vinteren også. Det er virkelig helt stønning der, og jeg gleder meg til å vise dere!

Jeg skal ha to treningstimer på lørdag ellers blir det bare kos med både fin natur, vin og god mat. Cathrine sa ja til å bli med så ekstra hyggelig med en søstertur, for det er ikke ofte vi får gjort noe sammen bare oss to💓👯‍♀️Følg oss gjerne på Instagram denne helgen for mer av treningshelgen! @treningsfrue & @shapeupcathrine

Men først må vi prøve å komme oss på flyet!

Camilla

4 kommentarer

 1. Bare å glede seg! Var der for 2 uker siden og det var altså så DIGG! Hadde ikke vært feil med jentehelg der nå heller, men drar jeg dit for ofte tror jeg at vekta sprenges.. For så god mat skal man leite lenge etter ❤️

  1. treningsfrue

   Det er sååå fint der!! Skulle ønske jeg kunne våkne opp med en slik utsikt hele året….hehe:) Maten er fantastisk!!!!

 2. Flott du er! Du inspirere :-D hvor er det fine belte ditt fra?

  1. treningsfrue

   Så hyggelig Therese, tusen takk! Beltet er kjøpt på Mostue i Lillestrøm, jeg fikk det av mannen til jul (kjøpte det selv..haha)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *