UKAS FØRSTE INTERVALL

Ukas første intervall er klar, og denne skal løpes i morgen! Ellers gleder jeg meg til å dele både intervaller, trening med Iselin og sminkevideo denne uka! I tillegg har jeg vært innom Elaine og kost masse med babyen hennes♥

Dagen i dag har gått i ett, men jeg har vært effektiv og rukket over mye! Podcast innspilling for RB sladder tidig på morgningen, trening med Cathrine og innspilling av Hverdagspodden sammen med Elaine. Ble bare litt verpesyk av å se den lille nyfødte, men det var så godt å se henne igjen. Alt om den tøffe fødselen kommer på Hverdagspodden i morgen.

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe

👟💦

Ukas første løpetur | økt 1

  • 5 min rolig oppvarming
  • 3×10 min i sone 3
  • 2 min pause mellom hvert drag på 10 min (aktiv hvile)
  • Avslutt med 5 min rolig gange

Når du løper i sone 3 skal pusten være stabil og kontrollert, og dette er en sone med moderat intensitet. Ved å trene i sone 3 vil du også forbedre evnen til å holde en høy hastighet over lengre tid uten å bli stiv, noe som er mitt mål på årets hinderløp!

Jeg er klar for denne i morgen – er du??

Camilla♥

Få også med deg ukas Youtube video med søs her:

2 kommentarer

  1. Hvilken hastighet løp du denne på?

    1. treningsfrue

      Mener det var 10-10,5 km/h :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *