HUDPLEIE INNENFRA!

– annonse Oslo Skin Lab –

Jeg er veldig opptatt av å holde meg i form ved fysisk aktivitet, men jeg prioriterer også å pleie huden min slik at den holder seg spenstig, fuktig og fin. Kollagen fra Oslo Skin Lab – The Solution har jeg brukt daglig i litt over 2 år, og dette er uten tvil et produkt jeg kommer til å fortsette å bruke!

Solen titter rundt hjørnet, og det er endelig vår. Jeg elsker denne tiden av året, men samtidig minner det meg også på å ta frem solkremen for å beskytte kropp og ansikt for UV strålende. Jeg har vært flink til å bruke både solfaktor 30 og 50 de siste årene, noe jeg tror huden min takker meg for i senere tid.

🌻🌤

– The Solution bestiller du HER – 

I tillegg til å ta noen forhåndsregler som solfaktor, gode rense og hudpleieprodukter bruker jeg kollagen fra Oslo Skin Lab – The Solution. Siden jeg er medlem dukker det opp en ny eske i postkassen min hver måned, og det er behagelig å slippe å tenke på at jeg går tom. For dette har blitt en fast rutine hver morgen sammen med de andre tilskuddene jeg tar.

Etter fylte 30 år synker kollagenproduksjonen hvert år, og for å holde huden min ung og spenstig så lenge som mulig, er et daglig kollagentilskudd viktig for meg. Jeg har ikke lenger så tørr hud noe som igjen resulterer i en mer glødende og frisk hud.

Om dette høres interessant ut har jeg lov å gi deg 65% rabatt på din første levering, og 30% rabatt på de neste.

Bestill HER.

Esken jeg får i posten inneholder 28 poser, og ved å bestille vil du ha en ny pakke i postkassen din hver 4 uke. I tillegg er det 14 dagers full returrett, ingen bindingstid og du kan når som helst avbestille medlemskapet.

Camilla

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *