TIPS PÅ DIGG LUNSJBOKS | meal prep

 I går hadde jeg litt ekstra tid på ettermiddagen så jeg satt meg ned for å planlegge uka. Det er så godt å våkne mandag morgen og vite at du har litt kontroll på uka. I tillegg lagde jeg et par gode lunsjbokser jeg tenkte jeg skulle dele med dere!

Helgen har vært skikkelig fin, og jeg har hatt masse tid med både egne barn, mann men også et par tantebarn. I tillegg hadde jeg første samling for teamet mitt på lørdag, noe som var utrolig gøy! Virkelig et av årets høydepunkt, men jeg skal skrive mer om det litt senere i uken. Her kommer ukas lunsjboks med fajitas! Kanskje noe å lage i kveld for å ha med på jobben? Ganske digg å gjøre alle kollegaene sjalu på maten din ikke sant?

🌯🍽

Oppskrift på fajitas lunsjboks

2 lunsjbokser
  • 1 pk kyllingstrimler
  • 1/2 pk taco krydder
  • 1-2 tomater
  • 1/2 agurk
  • 1/2 paprika
  • 1/4 lime
  • tacosaus
  • original kesam
  • ++ evt et par speltlomper
Slik gjør du:

Dette er like enkelt som det ser ut som, og slenger du med et par vanlig speltlomper ved siden av lunsjboksen blir denne enda bedre. Lomper fungerer nemlig veldig bra som tortillas, og da slipper du å varme de.

Stek kyllingstrimlene og tilsett litt tacokrydder, gjerne hjemmelaget om du har det. Tilsett deretter 0,5 dl vann og la det surre til krydderet har satt seg. Kok opp ris, skjær opp tomater, agurk og paprika og legg dette i en lunsjboks (fordelt på 2 bokser). Pass på at både kylling og ris er godt avkjølt før du legger det i boksen sammen med grønnsakene. Skvis gjerne saften av en lime over boksen. Tacosaus og kesam blander jeg i en egen boks og har med ved siden av.

Prøv da vel! Ha en fin mandag!

Camilla

Snapchat: Treningsfrue

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *