NY FAVORITT PÅ KJØKKENET | og to kjappe oppskrifter

-annonse Enriched food-

Hvor deilig er det ikke å kunne nyte en smoothie av friske bringebær eller et par ristet brødskiver med avokado og samtidig vite at du får i deg den daglige dosen med omega-3 fettsyrer? Jeg har funnet en ny favoritt på kjøkkenet, og i tillegg får du to oppskrifter du må teste ut!

🍌🍒🐟

Når jeg lager smoothie tenker jeg ofte på hvilke ingredienser jeg tilsetter slik at jeg kan spise den som et næringsrikt mellommåltid. Jeg sørger ofte for gode kilder til både fett, proteiner og karbohydrater, men har til nå styrt unna å tilsette smoothien omega-3 pga fiskesmak.

Men nå har ENRICHED med extra vigin olivenolje fra Kreta og torskeolje fra Norge sørget for 3 fantastiske produkter du kan bruke i matlagingen din. Jeg ble så positivt overrasket over at smoothien fikk så god smak med smaken av sitron, i tillegg til at den daglige dosen omega-3 ble dekket. En stor tommel opp fra meg!

«Sjekk Enriched sine hjemmesider HER, og test gjerne ut de ulike smakene. De kommer i 3 smaker, basilikum, sitron og hvitløk, og 1 ts om dagen dekker dagsbehovet ditt for omega-3.»

OPPSKRIFT 1 | Bringebærsmoothie

 • 2 never bringebær, frossen
 • 2 never blåbær, frossen
 • 1 banan, frossen
 • 1/2 boks cottage cheese, liten
 • 1 – 1,5 dl eplejuice
 • 1 ts Enriched, sitron
Slik gjør du:

Bland dette godt sammen i blenderen, topp gjerne med litt frukt, mandelsmør, kokosflak, havregryn eller annet godt. Enriched med sitronsmak fungerte utrolig bra i smoothien, men et lite tips kan være å tilsette oljen helt til slutt for å unngå marin aroma. Da smaker det sitrus som gir en fantastisk smak til smoothien. Tommel opp fra meg!


OPPSKRIFT 2 | Ristet brød med avokado og kalkun

Oppskrift nummer to er superenkel, og veldig god. Her er det bare å være kreativ og ta på det du liker. Jeg er veldig glad i avokado om dagen, og sammen med litt kalkun, spirer og olje ble dette rene gourmet lunsjen. Oppskrift finner du under:

 • 2-3 brødskiver
 • 1/2 avokado
 • 1/2 pk kalkunpålegg
 • en neve spirer
 • 1 ts Enriched, basilikum
Slik gjør du:

Rist de brødskivene du vil ha og mos avokadoen med en gaffel. Fordel det jevnt utover brødskivene og topp med opphakket kalkunpålegg og spirer. Avslutt med å tilsette Enriched med basilikum smak over og voila! Super digg, og ekstremt god på smak!

Torskeoljen i ENRICHED er sertifisert som bærekraftig av MSC (Marine Stewardship Counsil), og det blir bare brukt restråstoff av matproduksjonen slik at hele fisken blir tatt i bruk. Ved å bruke batchnummeret på flasken kan man spore opp sitt produkt. Da ser man hvilken fiskebåt og i hvilket område fisken ble fisket i og innen 6 timer ble gjort om til råolje.

Enriched med hvitløk skal jeg teste ut til å lage pesto på laksen. Men det får bli neste gang! Test gjerne produktet og kom med en tilbakemelding, for jeg tror ikke du blir skuffet!

Camilla

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *