PÅSKEUTFORDRING | med Treningsfrue x PåskeFlax

– annonse Norsk Tipping –

Jeg har i samarbeid med Norsk Tipping og PåskeFlax laget en påskechallenge til deg for å gjøre påsken litt mer aktiv. Dette skal være en morsom økt som alle kan gjøre, og økten er satt opp slik at du kan gjøre den hvor som helst!

En aktiv påske med Treningsfrue x Norsk Tipping

Bli med på PÅSKECHALLENGEN min allerede nå, og vær med i trekningen av 3 PåskeFlax! Se info om konkurransen under!

Konkurranseregler:

  • Du må gjennomføre påskechallengen som står beskrevet i filmen over og tagge @treningsfrue og @norsktipping på Instagram stories. Husk da å filme eller ta bilde når du gjennomfører økta!
  • Du må ha åpen konto for at vi skal se din deltakelse
  • Premien er 3 stk PåskeFlax til 10 heldig vinnere
  • Vinnerne trekkes, publiseres og tagges på min Instastory
    mandag 22.april
  • Du må være over 18 år for å delta i konkurransen
  • Siste frist for å delta er påskeaften 

Jeg lager alltid et påskeegg til Jørgen, og ettersom han elsker sjokolade er egget nærmest proppfull av akkurat det. Men jeg har i år laget en liten plass til 3 PåskeFlax som han skal få etter at han har fullført påskechallengen min som jeg har delt med dere. PåskeFlax inneholder 4 morsomme spill som uten tvil kan skape god stemning i påskeværet! I tillegg er dette fine gaver til de voksne under årets rebusløp i påsken🐣🍫

Vinnersjanse toppremie 1:350 000 / 18-årsgrense

LYKKE TIL – gleder meg til å se dere kjøre økta!

Camilla

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *