PÅSKEPANNEKAKER PÅ HYTTA | proteinrike

Jeg har endelig kommet meg opp på hytta, og i dag fikk jeg også servert kaffe på senga. Finnes ikke noe bedre enn det, og jeg skal nyte noen fine dager på fjellet. Gutta hadde spist når jeg stod opp, men jeg fikk lagd meg noen skikkelig gode pannekaker som jeg tenkte å dele med dere. Oppskrift finner du under☕️

🥞🍴

Oppskrift på påskepannekaker🐣

ca. 8-10 stk
  • 4 egg (2 plommer og 2 eggehvite)
  • 120 g vaniljekesam, mager
  • 100 g speltmel, siktet
  • ca. 1 dl melk
  • 1/2 banan (kan sløyfes)
  • 1 ts bakepulver
Slik gjør du:

Bland sammen alt det tørre før du tilsetter melk og egg. Jeg har valgt å bruke 4 egg, men fjernet 2 av plommene. Tilsett alt, bland godt i en blender eller med visp (men mos bananen om du blander for hånd) og se om røra blir i den konsistensen du ønsker. Er den for tynn tilsetter du litt mel, evt melk om den er for tykk.

Stek på middels varme (gjerne uten smør om panna er laget for det) og server med vaniljekesam, frosne bær eller annet godt du har i skapet. Disse ble kjempe gode!

Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *