STEMNINGSRAPPORT FRA FJELLET | hyttepåske

Jeg kom opp på fjellet mandag, og selv om jeg egentlig er litt ferdig med snø og vinter nyter jeg siste rest av snø, sol og påske her på Hafjell. Været har levert over all forventing, og jeg nyter morgenkaffe på senga, kortspill med ungene og skiturer sammen med familien. I dag kommer lillebror med familien på besøk, og i morgen et vennepar🐣

Skiturer og kaffe på senga

Den beste starten på dagen er kaffe på senga, og dette vet både Jørgen og barna. Det er faktisk den beste måten å våkne opp på, og jeg kan ikke annet enn å bli i godt humør. Problemet nå er at barna har begynt å sove så lenge så det kan hende jeg må dytte Jørgen ut av sengen for å lage en kopp til meg! Det går som oftest greit siden han skal ut på skitur før frokost uansett.

Jeg liker å trene i ferien, men samtidig liker jeg å ha skikkelig fri også. Sove lenge. Ikke stresse. Og spise masse god mat og drikke. Det er jo det som er ferie. Jeg har til og med begynt å strikke på Skappel genseren min som har ligget i snart 3-4 år! Men, jeg er helt avhengig av å røre på meg hver dag, enten i form av en skitur, treningsøkt på stuegulvet eller en gåtur. Er du også sånn eller kan du ligge på sofaen en hel dag uten å gjøre noe?🥴

Her er noen bilder fra gårsdagens skitur til Lienden:

I går gikk vi til Lienden som er en perfekt skitur for store og små. Er jo rene 17 mai stemning på fjellet, og det er så herlig å se gutta kose seg ute. Jeg har selv gode minner fra hytteturer med mamma og pappa, og jeg husker spesielt godt skistafett og påskerebus🐣 God stemning!

Så i år har jeg fått med hyttenaboene på påskerebus fredag. Vi skal lage quiz, skirenn og premier noe jeg gleder meg veldig til. Ønsker dere en fortsatt fin påske enten du er på fjellet, hjemme eller i utlandet! Gleder meg veldig til å komme hjem til vår, og da skal også alt av vinterklær pakkes bort!

Camilla😘🍫

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *