AKTIVE FØTTER | trenger kjærlighet

– annonse Footner –

Jeg er vel ikke alene om å grue meg litt til sandalene skal på? Det har vært en vinter med mye trening, løping og tørr hud, men nå er det på tide å begynne å pleie føttene litt frem mot varmere tider. Jeg skal være ærlig å si at løpingen kanskje ikke bidrar til de mykeste føttene, men med Footner skal jeg i hvert fall få gitt de litt mer kjærlighet

Tenk hvor mye føttene våre jobber hver eneste dag. I tillegg all trening, løpingen og andre ting utsettes de for mye slitasje. De tåler jo en del, men i vinter har jeg faktisk ikke vært så veldig flink med å stelle de. Grunnen er rett og slett fordi jeg har brukt sokker, treningssko og tøfler hver eneste dag, og jeg har ikke hatt eller sett behovet for at det må litt pleie til. Nå er det krise,….nesten full alarm, for de sprekkene dere ser nå blir vonde sår om jeg ikke gjør noe med de. Og da er det vondt å løpe.

Noen som kjenner seg igjen?

Footner, verdt å teste ut for slitne føtter

Hinderløpssesongen er snart i gang, og jeg er nødt til å begynne å pleie føttene mine før de blir enda verre. Sprekkene kan bli sår, jeg har mye træler og føttene er super tørre. Ikke mye stilig, og siden sommeren er like rundt hjørnet er det på tide å begynne å gi de litt ekstra kjærlighet.

Footner har pleiende produkter du får tak på hos Apotek1. Trykk HER for å se utvalget (de er rimelig på pris!)

Her ser du mine favoritter:

Footner eksfolierende sokker sammen med Footner Wonder scrub er mine favoritter. Noen av dere har sikkert testet slike sokker tidligere. Hva er deres erfaring? Jeg hadde de på i går så nå venter jeg spent på at død hud skal falle av. Jeg har sett bilder av dette tidligere, og det er ganske så vilt å se når all denne huden begynner å flasse av føttene.

Jeg har kun tatt sokk på den ene foten for å kunne se forskjell på føttene etter en slik behandling. Det kan ta opptil 3-5 dager før huden begynner å flasse.

Etter at sokken var på i 60 minutter brukte jeg Footner Wonder scrub som er en fantastisk deilig peeling for føttene. Elsker fargen, lukten og konsistensen, og den må bare prøves. Avsluttet med Footner Revitalising Sorbet fotkrem som rett og slett er en fotkrem som både fukter, kjøler og absorberes hurtig. lett i konsistensen og lukter godt! Denne påførte jeg rett før jeg la meg slik at den kan virke uten at jeg tar på sko og sokker.

Trykk HER for å se utvalget (de er rimelig på pris!)

Dette er gode og rimelige produkter jeg anbefaler dere å sjekke ut. Jeg er veldig fornøyd med krem og peeling, men venter spent på resultatet av sokken!

Camilla

2 kommentarer

  1. Husk å merke annonse

    1. treningsfrue

      Måtte sjekke opp denne for jeg er jo så nøye med dette. Men den har blitt borte etter at jeg gikk inn og endret en skrivefeil i teksten på mobil. Så takk for at du sa ifra!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *